TeşekkürlerBaşarılı, tebrikler...
TeşekkürlerBaşarılı, tebrikler...
Bence Sende Yetersisin Sunucuları Baltalamamını Kimse Sana Öğretmedimi Ondan YetersizsinGeliştirilmeli!
Konu yetersiz
Hiç tartışmaya gerek yok, bize karışanlara gerekeni yaparız. Sunucu ismide vermiyelim konumuzda, lütfen düzeltin. İyi forumlar...Bence Sende Yetersisin Sunucuları Baltalamamını Kimse Sana Öğretmedimi Ondan Yetersizsin Git Bakalım MRJNW ye
SkyBlock'ta etkinlik olmuyacak oyun olarakta EggWars ekleyecegiz, iyi oyunlar.SkyBlock'ta herhangi bir etkinlik olacak mı? Birde yeni oyun olarak ne ekleniyor??
İnşallah %40 tamamlandı@LoudCloin eggwars yakın zamanda hemen eklenicek değil mi ?
Teşekkürler builderlkte ise :/ elimizden gelen bu kadar çok iyi değil builderligimiz :/ iyi bir build arıyoruz.Umarım uzun vadeli bir sunucu olur.Başarılar..
Ayriyetten de yazmayı unutmuşum çok çok özür dileyerek söylüyorum builderiniz bana biraz özensiz geldi.Bence builderlerinizi geliştirirseniz daha iyi olur.
Eklenecek ama şimdi değilEggWARS eklenmiyecek mi?![]()
En kısa sürece yenilecektir, iyi oyunlar...Nether ne zaman sıfırlanacak? blaze yok
Önerileriniz için teşekkürler, iyi oyunlar.ISTEKLERIM : Survival'da rütbe'ye yeni şeyler ekleyiniz.
ISTEKLERIM : PVP'de rütbe sistemi ve level sistemi ekleyiniz.
ISTEKLERIM : Survivaldaki tabloyu skyblock'ada yükleyiniz daha hoş olacagına umuyorum...
BAŞARILAR![]()