mc.tc / bati.host / vp.al - otomatik hosting scripti hizmeti

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
1000+ destek bildirimi sonrasında halim kalmıyor arge işine.
Hocam böyle diyorsun da biz de keyfimizden ticket atmıyoruz. Siz hosting işletiyorsanız biz de sunucu işletiyoruz. Bunu hafife almayın, eğer bu işte ustalaştıysak biz de çok ticket alırız. Biz de işimizi biraz daha rahatlatabilmek için mc.tc sitelerini kullanıyoruz ve en iyi tasarım ile müşterilernizi mutlu etmek istiyoruz.
---
Yeni projenizde de başarılar dilerim. Beklemedeyiz :)

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
sen niye üzerine alındın paşam =)

Batihost.Com
Ticket attığım ve sonuç alamadığm için sürekli cevapladığımdan. Ayrıca ticket atmamdan sitem ettiğiniz için üstüne alınmam gerektiğini düşündüm.
--
Asıl yorum yapma amacım kötülemel değil gerçek bir eleştiride bulunmak ve attığınız mesajı yanıtlamaktı :)
İyi forumlar

OmerSeranMNC

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@batihost.com

birçok minecraft sunucu sizin sayenizde büyüdü ve gelişti. Herkezin iyi/kötü eleştirileri oldu ginede kalitenizi arttırmaya devam ettiniz.
Sizi yoran kişilerle hep güler yüzlü konuştunuz, Destek taleplerinde sinirlenmediniz sert olmadınız.
Makinemize bir şey oldu, yardıma ihtiyacımız oldu kızmadan yardım ettiniz.

İşte bu yüzden sizi seviyorum..

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ElitIce senin işi bilerek yapmıyoruz abi,

Facebook sayfasından
Skype üzerinden
WhatsApp üzerinden de bize ulaşmanı bekliyorum.

Şaka bir yana bu artış işi için bir tane tek başına destek bildirimi aç. Actıysan boşver. Ben hallederim gece.

İstiyorsun ama hep farklı destek bildirimi içinde küçük bir paragraf ile.

Gözümüzden kaçıyor.

LeaderOS

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla benim scripti güzel düzenlemişin abi. tebrik ediyorum seni umarım satışlarında bir katkısı olmuştur.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok az kaldı.
Upgrade script için çalışmaları bitirdik, 2.9 dan bu sürüme yükseltme sırasında yazılımcı tarafında yapılan typo hataları yavaşlattı.

3 den geri sayılabilir.

ElitIceNW

En iyi cevaplar
0
Çok az kaldı.
Upgrade script için çalışmaları bitirdik, 2.9 dan bu sürüme yükseltme sırasında yazılımcı tarafında yapılan typo hataları yavaşlattı.

3 den geri sayılabilir.
Başarılar, beklemedeyiz.
Oyun sunucuları için site projeniz gayet başarılı.