mc.tc / bati.host / vp.al - otomatik hosting scripti hizmeti

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
webpanel eklendi. küçük bir ayar ile artık sitenizden sunucunuzu kontrol edebilirsiniz.

Duyurular, Kurallar eklemek için özel sayfa ekleme silme fasilitesi eklendi. Eklediğiniz ek sayfalar ana menüde sağ üstte görüntülenecek.

Blueguy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@batihost.com 24 ben.
Çok güzel olmuş, gelişmiş. Bu özellikleri ana konuya yazarsanız daha çok ilgi alır.
Bu arada admin paneli üzerinden kredi ekleme, silme vesaire ekelrseniz güzel olur.

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
olm adam patronuna böyle mi davranır ya. zaten 10 konu var yok.

hadi bismillah. 10dk süren var.

Blueguy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
olm adam patronuna böyle mi davranır ya. zaten 10 konu var yok.

hadi bismillah. 10dk süren var.
20dk geçmiş ama napayım özenle yazdım :p
Kod:
Ücretsiz xxx.mc.tc!
Canlı Destek Özelliği
Şifremi Unuttum Özelliği
Admin Paneli
Üye Düzenleme, Kredi Ekleme Özelliği
Favicon Değiştirebilme
built-in Mysql Paneli
Site Üzerinden Kayıt Olma
Site Üzerinden Ürün Satabilme
Online Göstergesi
Kayıtlı Oyuncu Göstergesi
Sırlama Sayfası
Destek Sistemi (Ticket)
Ürün Sorgu Sayfası
Oyuncu Arama Özelliği
Oyunu İndir Sayfası
Kredi Kartı İle Ödeme Desteği
Mobil Ödeme İle Ödeme Desteği
Buyur patron :D sponsorluk veirirsn artık bana dimi :D

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
siteyi kullanan 101. kişi kayıt oldu. büyüyoruz. Arkadaşlarınıza bahsedin. daha çok kişi duysun.

Batihost.Com

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyuncular arası genel bir pazar eklense, oyuncular ürün ekleyip satanlar nasıl olur? Bugün bir arkadaş önermis, sizler ne düşünürsünüz?

batihost.com

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sohbet odaları ekledik, eğer tutarsa geliştireceğiz, Admin panelinden bir kez kurmanız gerekli, sonrasında admin panelinde sohbet odalarına yönetici olarak girebilirsiniz, kick / ban gibi özellikler mevcut, yine admin panelinden direk sıfırlayabilir tüm mesajları silebilirsiniz.

Duruma göre moderatör ekleme vs vs gibi özellikler açılacak.. Rağbet görmezse kaldıracağız.

McWeb

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sohbet odaları ekledik, eğer tutarsa geliştireceğiz, Admin panelinden bir kez kurmanız gerekli, sonrasında admin panelinde sohbet odalarına yönetici olarak girebilirsiniz, kick / ban gibi özellikler mevcut, yine admin panelinden direk sıfırlayabilir tüm mesajları silebilirsiniz.

Duruma göre moderatör ekleme vs vs gibi özellikler açılacak.. Rağbet görmezse kaldıracağız.
Hocam admin panelinden eklenti gibi ekleniyorsa kaldırmayabilirsiniz isteyen özelliği aktif eder isteyen kullanmaz