Server gayet güzel ama geliştirilmeli olan tarafları var :Lapis yenilenme süresi mümkün mertebe kısatılmalı çünkü lapiste kazı yaptığımızda öyle bir dağınıki her nereye gidersen git düşüyorsun gözede çirkin geliyor bu durum
Edit eklenmeli; Obsidyenli,Süngerli olandan
Rütbe atlamak için gerekli olan para sanki biraz fazla o abartılmadan azaltılmalı
Serverinizde oynuyorum en başta insanı sarıyordu ama zaman geçtikçe biraz insan sıkılmaya başlıyor şahsen ben factionda pvp ye girmeyen biriyim çünkü hile her serverde var maalesefki ne yapsalarda bitmiyor hile. Ortamı güzel sadece biraz zamana verip kendinizi geliştirmeye bakın
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
Lapisin çok büyük olması sebebiyle yenilenme süresi yarım saattir, çok fazla bir süre de değil anlayacağınız. Fakat bu gidişle süreyi daha da kısaltacağız çünkü siz dahil birçok kişi bu durumdan şikayetçi, emin olun bu fikri değerlendireceğiz.
Obsidyenli veya süngerli edit sistemi çok klişe haline geldi. Önceki senelerde sunucu açtığımızda evet, biz de koymuştuk bu sistemi. Fakat bu sene şunu farkettik: insanları sünger gibi hiçbir türlü hızlı kırılamayan bir şeyle uğraştırmak gerçekten anlamsız ve sıkıcı. Dolayısıyla böyle bir sistem koymak yerine direkmen cevherlerden belirli oranlarla çıkan özel eşya sistemi entegre ettik tabii buna ek olarak da belirli moblardan çıkan farklı bir özel eşya sistemimiz de mevcut.
Rütbe paralarını abartılı bulmuyorum. Sebebine gelirse, birçok insan VIP olmasa dahi son derece rahat bir şekilde paralarını biriktirip, rütbe atlayabiliyor öyle ki bir sürü son rütbeye ulaşan oyuncularımız da oldu. Belki farketmişsinizdir, birçok para kasma yolu mevcut bunlardan en basiti lapiste kazmak. Bunun dışında tarla yapmak ve odun kırmak gibi para kasma yolları da var ve insanlar özellikle tarla yaparak iyi miktarda para kazanabiliyor.
PvP hilelerini dediğiniz gibi "tam anlamıyla" engellemek ne yazık ki mümkün değil, keşke mümkün olsa. Fakat farkettiğiniz gibi hilelere karşı son derece katıyız ve elimizden geldiğince hileleri engellemeye çalışıyoruz. Sırf hilelere bakan 2 farklı eklenti mevcut sunucumuzda. Şunun garantisini verebiliriz: sunucumuzda açılabilecek hileler çok kısıtlı ve üst düzey hileler değil. Ayrıyetten hile açabilen kişi sayısının da az olduğuna inanıyorum. Biz hile açan kişileri yüksek hassasiyetle tespit etmeye çalışıp cezalarını veriyoruz.
Değerli yorumunuz için tekrar teşekkürler, uzun ve ayrıntılı bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Esen kalın.