mc.WinterNovus.com | 1.8 - 1.21 | ELİT FACTIONS SUNUCUSU | GERİ DÖNDÜK!

WinterNovus

Elit Factions Sunucusu mc.WinterNovus.com
En iyi cevaplar
0
konu tasarımı güzel eski bir sunucu tekrar aktif eski konu yorumlarını da okudum eleştiriye açık gayet olgun bir kişilikli konuyu hazırlayan gerçekten oyuncularada adaletli davranacağını düşünüyorum birazdan sw ye giricem başarılar
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, eleştiriye açık ve adaletli olduğumuzdan emin olabilirsiniz, bekliyoruz.
Güzel sunucu başarılar.
Teşekkür ederiz.
Güzel sunucu olmuş tavisye ederim. OP değil. Viplerle oyuncular arasında eşitlik var birkaç vs yi engellemiyecek şey hariç. Gelmenizi tavsiye ederim
Birçok sunucunun aksine bunu yaptığımız için mutluyuz, herkese tavsiyenizi dinlemesini öneririz.

WinterNovus

En iyi cevaplar
0
sv kapalımı bende dün acık gozukuyordu bugun cant connect dıyor
Bazı durumlarda bir takım sıkıntılar (genellikle saldırı) ile karşılaşılıp sunucu kapanabiliyor kısa süreliğine. Direk ve en hızlı biçimde önlemi alıp kısa sürede tekrar açılıyor. Böyle durumlarda en hızlı bir şekilde haber alabilmek için discord sunucumuza katılmanızı öneririz. Katılmasanız bile zaten Minecraft sunucu listenizde, bizim sunucumuz kapandıktan hemen birkaç dakika sonrasında açıldığını görebilirsiniz.
İlginiz ve alakanız için teşekkürler, bilgilendirme yapmak istedim. :)

TarafsızYorumcu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server gayet güzel ama geliştirilmeli olan tarafları var :Lapis yenilenme süresi mümkün mertebe kısatılmalı çünkü lapiste kazı yaptığımızda öyle bir dağınıki her nereye gidersen git düşüyorsun gözede çirkin geliyor bu durum

Edit eklenmeli; Obsidyenli,Süngerli olandan

Rütbe atlamak için gerekli olan para sanki biraz fazla o abartılmadan azaltılmalı

Serverinizde oynuyorum en başta insanı sarıyordu ama zaman geçtikçe biraz insan sıkılmaya başlıyor şahsen ben factionda pvp ye girmeyen biriyim çünkü hile her serverde var maalesefki ne yapsalarda bitmiyor hile. Ortamı güzel sadece biraz zamana verip kendinizi geliştirmeye bakın

WinterNovus

En iyi cevaplar
0
Server gayet güzel ama geliştirilmeli olan tarafları var :Lapis yenilenme süresi mümkün mertebe kısatılmalı çünkü lapiste kazı yaptığımızda öyle bir dağınıki her nereye gidersen git düşüyorsun gözede çirkin geliyor bu durum

Edit eklenmeli; Obsidyenli,Süngerli olandan

Rütbe atlamak için gerekli olan para sanki biraz fazla o abartılmadan azaltılmalı

Serverinizde oynuyorum en başta insanı sarıyordu ama zaman geçtikçe biraz insan sıkılmaya başlıyor şahsen ben factionda pvp ye girmeyen biriyim çünkü hile her serverde var maalesefki ne yapsalarda bitmiyor hile. Ortamı güzel sadece biraz zamana verip kendinizi geliştirmeye bakın
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

Lapisin çok büyük olması sebebiyle yenilenme süresi yarım saattir, çok fazla bir süre de değil anlayacağınız. Fakat bu gidişle süreyi daha da kısaltacağız çünkü siz dahil birçok kişi bu durumdan şikayetçi, emin olun bu fikri değerlendireceğiz.
Obsidyenli veya süngerli edit sistemi çok klişe haline geldi. Önceki senelerde sunucu açtığımızda evet, biz de koymuştuk bu sistemi. Fakat bu sene şunu farkettik: insanları sünger gibi hiçbir türlü hızlı kırılamayan bir şeyle uğraştırmak gerçekten anlamsız ve sıkıcı. Dolayısıyla böyle bir sistem koymak yerine direkmen cevherlerden belirli oranlarla çıkan özel eşya sistemi entegre ettik tabii buna ek olarak da belirli moblardan çıkan farklı bir özel eşya sistemimiz de mevcut.

Rütbe paralarını abartılı bulmuyorum. Sebebine gelirse, birçok insan VIP olmasa dahi son derece rahat bir şekilde paralarını biriktirip, rütbe atlayabiliyor öyle ki bir sürü son rütbeye ulaşan oyuncularımız da oldu. Belki farketmişsinizdir, birçok para kasma yolu mevcut bunlardan en basiti lapiste kazmak. Bunun dışında tarla yapmak ve odun kırmak gibi para kasma yolları da var ve insanlar özellikle tarla yaparak iyi miktarda para kazanabiliyor.

PvP hilelerini dediğiniz gibi "tam anlamıyla" engellemek ne yazık ki mümkün değil, keşke mümkün olsa. Fakat farkettiğiniz gibi hilelere karşı son derece katıyız ve elimizden geldiğince hileleri engellemeye çalışıyoruz. Sırf hilelere bakan 2 farklı eklenti mevcut sunucumuzda. Şunun garantisini verebiliriz: sunucumuzda açılabilecek hileler çok kısıtlı ve üst düzey hileler değil. Ayrıyetten hile açabilen kişi sayısının da az olduğuna inanıyorum. Biz hile açan kişileri yüksek hassasiyetle tespit etmeye çalışıp cezalarını veriyoruz.

Değerli yorumunuz için tekrar teşekkürler, uzun ve ayrıntılı bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Esen kalın.

TarafsızYorumcu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yazdıklarınızdan dolayı teşekür ederim beni kaale almanız mutlu etti.

Öncelikle serverinizn buildleri biraz gelişmesi lazım Misal; edit biraz kötü olmuş yapı bakımından daha güzelleşebilir

Serverinize bazı görev sıralaması gelmesi lazım misal; Kazı sıralaması gibi, kill sıralaması gibi vs şeyler bunlar eklenirse aktiflik sayısı
artış gösterceğine inanıyorum

Event saatlerinin belli olması lazım oyuncularınında işine yarayabilir bu

Lapis gibi kazı sürelerinin kaç dakikada yenileneceğini gösteren bi süre olması lazım

Bu dediklerimin çoğu eklenirse serverinizn user sayısında artış olacağına inanıyorum. Başarılar

Son düzenleme:

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
1564736366980.png

Sunucu Sahibine fikir veriyoruz ihtiyacım yok deyip küfür ediyor . online sayısıda şahibeli kötü bir sunucu begenmedim .

Moderatör tarafından düzenlendi:

WinterNovus

En iyi cevaplar
0
Ekli dosyayı görüntüle 129972

Birde Yediremeyip sunucudanda banlamış :)
Senin gibi "gereksiz" bir kişiyle konuşmaya devam etmemde kabahat. Ancak bir takım yerleri kesip çırparak paylaşırsın çünkü "bu kadarsın".
Seninle tartışmaya da zaten Discord'dan engelleyerek son vermiştim. Ufacık yaşınla, sesli bir konuşmaya bile gelemeden milletin sunucularını kötüleyip, hakaretler yağdırmayı bırakmanı tavsiye ederim. Görüşmemek üzere.

TahaIsCoding

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Senin gibi "gereksiz" bir kişiyle konuşmaya devam etmemde kabahat. Ancak bir takım yerleri kesip çırparak paylaşırsın çünkü "bu kadarsın".
Seninle tartışmaya da zaten Discord'dan engelleyerek son vermiştim. Ufacık yaşınla, sesli bir konuşmaya bile gelemeden milletin sunucularını kötüleyip, hakaretler yağdırmayı bırakmanı tavsiye ederim. Görüşmemek üzere.
Seni sese çagırdım küfür edip kaçtın ?

WinterNovus

En iyi cevaplar
0
Sunucumuzda yeniliklere devam ediyoruz!
Yeni yapılacak bakımda PvPMaden ve bazı özel sistemlerin aktif olacağını duyurmak isteriz.