KazıkÇeken
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler buildler çok güzel ellerinize sağlık spawner sistemini falan da beğendim de adminler biraz daha sık girse çok soru soruyor millet onun dışında 10 üzerinden 10 falan veririm bu swye herhalde

TeşekkürlerÇok uzun zamandır hayranıyım![]()
Kısa Zamanda Eklenicektir.Ah bir de klan savaşları eventi gelse var ya...
Öncelikle eleştiriniz için teşekkürler.Her zamanki klasik factionBaşarılar
Bana klasik factiondan farkları nedir onları sölermisin?Öncelikle eleştiriniz için teşekkürler.
Klasik faction sunucusu derken birazcık açabilirseniz sevinir ve hatalarımızı düzeltmeye çalışabiliriz.Bunun yanında diğer faction sunucuları en azından 1.7'den beri edit ya da pay2win yöntemi ile oyun zevkini bitirdiğini düşündüğümüzden diğer faction sunuculardan farklı 1.5.2 zamanındaki güzel saf eğlenceli sunuculara benzetmek istedik eğer bize sorucak olursanız klasik faction sunucularından bu yüzden farklıyız. Teşekkürler
Klasik Factionlarda Her şey viplerin kazanması üzerine kuruludur yani para veren kazanır. Kendimize özel spawner sistemi ile pvpleri daha da akıcı hale getirmiş bunun yanında enchli elmayı pahalılaştırarak oyun seviyesini zorlaştırdık.Bana klasik factiondan farkları nedir onları sölermisin?
Faction spawner olması bence kötü Vip'lerin özeliğini düşürerek klasik faction olmadığınımı göstermeye çalışıyosunKlasik Factionlarda Her şey viplerin kazanması üzerine kuruludur yani para veren kazanır. Kendimize özel spawner sistemi ile pvpleri daha da akıcı hale getirmiş bunun yanında enchli elmayı pahalılaştırarak oyun seviyesini zorlaştırdık.
Bencede yapılar alıntı ben başka sunucuda gördüm insanları kandırmanıza gerek yokKlasik Olmuş.
Yapıların Size Ait Olduğuna İnanmıyorum bi yerlerden tanıdık geliyor