VictoryAndGlory
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Fake hesaplarla kendi sunucunu övmekten sıkılmadın mı?
Gereken uyarılar yapıldı, biz değildik.Fake hesaplarla kendi sunucunu övmekten sıkılmadın mı?
Ekli dosyayı görüntüle 88153
Gereken yapıldı, biz değildik, böyle bir şey yapmayız.Kendi kendisini öven bir sunucu
Teşekkürler kaliteli ve güzel yorumunuz için.Uzun süredir sunucuda oynuyorum. Ben bir sorunla karşılaşmadım. Lag falan da yok. Eğer kaliteli bir factions sunucu arıyorsanız kesinlikle burası.
Servere giriş yapılmıyor Büyük Bakımdayız yazıyor bakımdan çıkıp bakıma falan mı giriyorsunuz ?Sunucumuz bakımı an itibariyle sonlanmıştır, bütün oyuncularımıza iyi oyunlar dileriz!
Biraz öyle oldu, özür diliyoruz, bu bakımın da sonuçlarını 2 gün sonra göreceğiz fakat yarın sabah erkenden sunucu aktif durumda olacaktır.Servere giriş yapılmıyor Büyük Bakımdayız yazıyor bakımdan çıkıp bakıma falan mı giriyorsunuz ?
Asıl sizin anlayışınız için teşekkürler hemen cevap verdiniz server açılınca mutlaka bi göz atacağım servere iyi forumlar...Biraz öyle oldu, özür diliyoruz, bu bakımın da sonuçlarını 2 gün sonra göreceğiz fakat yarın sabah erkenden sunucu aktif durumda olacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ediyor, tekrar özür diliyoruz.
Teşekkür ederiz, güzel yorumlarınız bize güç veriyor..Bence sunucuda hiçbir problem yok gayet güzel. Lag vs. de yok. Gelin görün : )