- En iyi cevaplar
- 17
Herkese merhaba forum sakinleri.
Bildiğiniz gibi "Minecraft Hesabı (Premium) Nereden Alınmalıdır?" başlığı altında bir rehber hazırlamıştım. Ama daha sonra fark ettimki bunun devamı olmalı.
Bugün değineceğimiz olay "Launcher İndirme".
Olayı 2 farklı topluluk için anlatacağım:
Daha sonra yukarıdaki barda bulunan "DOWNLOAD" ikonuna/yazısına tıklayın.
Download sekmesinde bulunan yeşil "Download" tuşuna basın. "MinecraftInstaller.exe" inmeye başlayacak. Dosyanın inmesi bitince istediğinz yere atabilirsiniz. Ben masaüstüme attım.
Dosyaya tıklayın ve kurucuyu çalıştırın.
Gelen ekrandan en yukarıdaki tuştan devam edeceksiniz. Benim bilgisayarımda oyun halihazırda kurulu olduğu için o kısım kapalı. Ayrıca kurulum aracından oyunun eksik dosyalarını tamlayabilir ya da silebilirsiniz.
Kurulumunuzu tamamlayın ve oluşan başlatıcıya girin. Çıkan ekrandan girişinizi yapın.
Eğer Oyunun Parasını Önceden Vermişseniz Oyunun Ekranı Böyle Olacaktır Ve Böyle Kalacaktır
Eğer Oyunu Almadan Önce Denemek İçin İndirdiyseniz Oyunu Alana Kadar Ekran Böyle Görünecektir
Minecraft Başlatıcısı (Launcher) Nasıl Nasıl İndirilir?
Minecraft Sorun Çözümü
Konsolda Minecraft
Minecraft Oynamak
Bildiğiniz gibi "Minecraft Hesabı (Premium) Nereden Alınmalıdır?" başlığı altında bir rehber hazırlamıştım. Ama daha sonra fark ettimki bunun devamı olmalı.
Bugün değineceğimiz olay "Launcher İndirme".
Olayı 2 farklı topluluk için anlatacağım:
- Oyunu Satın Alanlar İçin İndirme
- Oyunu Satın Almadan Önce Oyunun Demosunu Denemek İsteyenler İçin İndirme
1-Genel İndirme Aşaması
İlk önce Minecraft.net'e giriş yapalım.Daha sonra yukarıdaki barda bulunan "DOWNLOAD" ikonuna/yazısına tıklayın.
Download sekmesinde bulunan yeşil "Download" tuşuna basın. "MinecraftInstaller.exe" inmeye başlayacak. Dosyanın inmesi bitince istediğinz yere atabilirsiniz. Ben masaüstüme attım.
Dosyaya tıklayın ve kurucuyu çalıştırın.
Gelen ekrandan en yukarıdaki tuştan devam edeceksiniz. Benim bilgisayarımda oyun halihazırda kurulu olduğu için o kısım kapalı. Ayrıca kurulum aracından oyunun eksik dosyalarını tamlayabilir ya da silebilirsiniz.
Kurulumunuzu tamamlayın ve oluşan başlatıcıya girin. Çıkan ekrandan girişinizi yapın.
Eğer Oyunun Parasını Önceden Vermişseniz Oyunun Ekranı Böyle Olacaktır Ve Böyle Kalacaktır
Eğer Oyunu Almadan Önce Denemek İçin İndirdiyseniz Oyunu Alana Kadar Ekran Böyle Görünecektir
- MC101
Minecraft Başlatıcısı (Launcher) Nasıl Nasıl İndirilir?
- Mojang Türkçe Destek
Minecraft Sorun Çözümü
Konsolda Minecraft
Minecraft Oynamak
- Konu Güncelleme Geçmişi