MC'de donma lütfen yardım edin

dural

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar MineCraft'a 1 ay once basladım fakat hersey süperdi.Ama 3 dünya kurdum 3 nu de sılmek zorunda kaldım.Pc kasmaya basladı.Sakın Gamebooster video ayarları ve ya java demeyın hepsını denedım fakat olmadı.Eskiden kasmıyodu fakat smdı kasıyor.Sistem cok iyi yetiyor oyuna wolfteame falan da super calıstırıyor fakat ne varsa mc de var şimdiden teşekkürler....

dural

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
texture pack kullanıyordum ama texture resource ne oldugunu bilmiyorum :D ama teşekkürler cevap bekliyorum ....[DOUBLEPOST=1389220918,1389220039][/DOUBLEPOST]optifine yükledim fakat hala kasıyor video cekıp atsam mı buraya anlatmaya caıstıgım sey su.3gun onceye kadar hıc bır sorun yoktu sonra bı gırdım ekran resim resim ilerliyor.Afedersniz midenz bulanıyor 1 muddet sonra iyi ki bi eglence cıkmıstı onu da kaybettık hep boyle sanssızım ıste :(

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
texture pack kullanıyordum ama texture resource ne oldugunu bilmiyorum :D ama teşekkürler cevap bekliyorum ....[DOUBLEPOST=1389220918,1389220039][/DOUBLEPOST]optifine yükledim fakat hala kasıyor video cekıp atsam mı buraya anlatmaya caıstıgım sey su.3gun onceye kadar hıc bır sorun yoktu sonra bı gırdım ekran resim resim ilerliyor.Afedersniz midenz bulanıyor 1 muddet sonra iyi ki bi eglence cıkmıstı onu da kaybettık hep boyle sanssızım ıste :(
Texture kullanma bir de sistem ozeliklerin ne ?

dural

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sistem yeterli intel i3 cpu 2.27 GHZ RAM:2GB win7 4 bit ama dedıgım gıbı kasmıyordu 1 hafta onceye kadar sonrakı gun actım bi baktım kasıyor ayarlarda tamam:/