[MCEDİT][1.6.2] World Of Darkness:The Secret Of The Dark Ninja[V1.6]

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam hatırlatman güzel oldu ismi okumayı bitirdim world of darkness the secret the dark ninja.

Mapın başlığı için %67 türkçe yamayı alttaki linkten indirebilirsiniz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dostum İngilizcen Kötü ve Karanlık Dünyadaki Dark Ninja Ne Dostum Dark da İngilizce Bir Kelime ve Bir Daha Boş Boş Konumuza Yorum Yaparsan Üzgünüm Ama Şikayet Edicem Biz Buraya Senin Zevklerini Okumaya Gelmedik Bilmem Belki Güldürmek İstiyorsun Ama Farkında mısın Bilmem Burası Map Paylaştığımız Bir Konu O Güzel Yorumlarınla Lütfen Konumuzu Kirletme ve Bu Yorumu Rica Ediyorum Kaldır.

Ha Bir de Mapın İsmini Okuyamaman Alınma Senin Şeyliğindir.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Dostum İngilizcen Kötü ve Karanlık Dünyadaki Dark Ninja Ne Dostum Dark da İngilizce Bir Kelime ve Bir Daha Boş Boş Konumuza Yorum Yaparsan Üzgünüm Ama Şikayet Edicem Biz Buraya Senin Zevklerini Okumaya Gelmedik Bilmem Belki Güldürmek İstiyorsun Ama Farkında mısın Bilmem Burası Map Paylaştığımız Bir Konu O Güzel Yorumlarınla Lütfen Konumuzu Kirletme ve Bu Yorumu Rica Ediyorum Kaldır.

Ha Bir de Mapın İsmini Okuyamaman Alınma Senin Şeyliğindir.

Zaten Türkçe çevirinin %100 olduğunu söylemedim o yüzden darkı çevirmedim :p
@¿¡€rsïÑ¡¿ benim pampamdır o yüzden espiri yapıyorum ersinin benden bi şikayeti yok diğer arkadaşlarında yok tek sen varsın şikayet edebilirsin zaten artık 5000 mesaj da yapsam ödül puanı gelmez hadi geldi diyelim rütbem artmaz yani bana bir yararı yok :p

Ve bu kinin nerden geldiğini söyler misin bu tuzaklı basınç plakası konusundan beri adama video çekip yardım ettim diye bana düşman oldun etmeyelim mi ?

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Türkçe çevirinin %100 olduğunu söylemedim o yüzden darkı çevirmedim :p
@¿¡€rsïÑ¡¿ benim pampamdır o yüzden espiri yapıyorum ersinin benden bi şikayeti yok diğer arkadaşlarında yok tek sen varsın şikayet edebilirsin zaten artık 5000 mesaj da yapsam ödül puanı gelmez hadi geldi diyelim rütbem artmaz yani bana bir yararı yok :p

Ve bu kinin nerden geldiğini söyler misin bu tuzaklı basınç plakası konusundan beri adama video çekip yardım ettim diye bana düşman oldun etmeyelim mi ?

Güzel Saçmalamışsın Tebrik Ederim. (Ayrıca Bkz. Konunun Sahibi 3 Kişi Var Görebildin mi? Bu Sana Ersin Bir şey Demiyor Diye Saçmalama Hakkı Vermez :))[DOUBLEPOST=1375945550,1375945464][/DOUBLEPOST]
Geliştirilmesi lazım

Yorumunuz İçin Teşekkürler En Kısa Zamanda Versiyonlarımız Yükselecektir Eğer Bize Yanlışlarımızı Söylerseniz Yeni Versiyonda Daha İyi Bir Oyun Oynayabilirsiniz. :)