MCGamer 3 Yıl Sonra Yeniden Açılıyor?

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Merhaba gençler bu gün PvP'yi Minecraft'a getiren ve bitiren sunucu olan MCGamer'den bahsetmek istiyorum,

Sunucu bildiğiniz üzere 6 eylül 2016 tarihinde kapandı ve çoğu PvP oyuncusu Huahwi & IsmetRG vs. PvP'yi bıraktı , geçen hafta Cumartesi akşamı Twitter'da MCGamer'in paylaşmış olduğu o Tweeti gördüm (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) ve İnternet sitelerinde'de paylaşmış oldukları konuyu gördüm (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) arkadaşlar anlayacağınız bu adam niye PvP'nin hala yaşadığı zamanlar bırakıp da öldüğü zamanlar geri döndü biraz tartışalım bu konuyu bence önemli bir konu gündeme oturması gerekti kimsenin haberi yok MCSG geri dönüyor.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Sunucuya yetkili başvurularının sadece Amerikan vatandaşlarının yapacağını belirttiler.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
111
Güzel bir gelişme olmuş, Minecraft'ın aşağı ivmesi tersine çevriliyor, MCSG 65k rekorunu kırabilir mi bilemiyorum fakat biz gibi küskünlerin bile ilgisini tekrar çekebilmesi olası görünüyor.

Melihoper

mc.TurkLion.net
En iyi cevaplar
4
Güzel bir gelişme olmuş, Minecraft'ın aşağı ivmesi tersine çevriliyor, MCSG 65k rekorunu kırabilir mi bilemiyorum fakat biz gibi küskünlerin bile ilgisini tekrar çekebilmesi olası görünüyor.
Bence geçemez çünkü artık PvP Kitlesi diye bir şey kalmadı çekse çekse maksimum +5k

yasuon64hz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tanınmış Tüm Pvpciler Bırakdı Artık Yeni Nesil Var Mcsg Nin Tutcağını Sanmıyorum

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
138862

herhangi bir reklam yapmadılar ve kapalı alfada 180 aktifliğe sahipler bot saldırısından beter edebiliriz açılışta