McHeli modu ile bir soru sadece bilenler cevap atsın

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar. ben şimdi dünya üzerinde bir sunucu kurucam. Battlefield gibi. Ama helikopterler tek kullanımlık. Biz bunları /summon Zombie -1 -1 -1 gibi yaratabilirmiyiz yani bi yerde otomatik olarak spawn olsun istiyorum.

Yapabilirmiyiz???

FeridunEngin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
malesef kardeşim, onun için en baştan java script yada mod yapman gerekir.Ama itemleri spawnlamana yarayan modlar var onlara bir bak istersen,araştır bulursun elbet.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Flans Mod + Command Blocklar iş görür.[DOUBLEPOST=1411840229,1411840130][/DOUBLEPOST]
malesef kardeşim, onun için en baştan java script yada mod yapman gerekir.Ama itemleri spawnlamana yarayan modlar var onlara bir bak istersen,araştır bulursun elbet.
Scriptle olacak iş değil.Mod yapma dersen ben dahil forumda 4-5 kişi mod kodluyor yani istekde bulunsan yapacak kişi az.Onun yerine tam bir "silah modu" olan Flan's Modu kullanabilirsin.Komut bloğuyla ya da özel algılama vs gibi şeylerle de tek kullanımlığı ayarlarsın.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi MCHeli Modunda uçak filan hepsi HD Kalite. Ama flans'ta var. Mesela onun İtem Spawner bloğu ile McHeli modundaki RC Goblin With Bomb helikopterini kumandaların yanında alınmasını sağlıyorum.
Ama demek istediğim şey /summon Zombie yerine /summon Rc_Goblin_heli yazınca verdiğim koordinatlarda o helikopterin spawn olması. Şimdi minecraft From Battlefield And CallofDuty serveri kruacağım için battlefield araçlarının sürekli belirli aralıklarla spawn olmasını istiyorum. O spawn sürelerini komut bloğuyla ayarlarım orada sorun yok ama tek sorun nasıl spawnlayacağım.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ya şimdi MCHeli Modunda uçak filan hepsi HD Kalite. Ama flans'ta var. Mesela onun İtem Spawner bloğu ile McHeli modundaki RC Goblin With Bomb helikopterini kumandaların yanında alınmasını sağlıyorum.
Ama demek istediğim şey /summon Zombie yerine /summon Rc_Goblin_heli yazınca verdiğim koordinatlarda o helikopterin spawn olması. Şimdi minecraft From Battlefield And CallofDuty serveri kruacağım için battlefield araçlarının sürekli belirli aralıklarla spawn olmasını istiyorum. O spawn sürelerini komut bloğuyla ayarlarım orada sorun yok ama tek sorun nasıl spawnlayacağım.
/summon yazıp boşluk bırakıp tab tuşuna basarsanız olabilecek her türlü entity'i bulabilirsiniz. Modlarda da çalışıyor merak etmeyin :)

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş eğer olursa prfoilindeki herşeyi beğenirim. Eğer olursa şimdiden post kas beğeni benden gelcek :D[DOUBLEPOST=1411932304,1411924535][/DOUBLEPOST]Yok Olmadı. :(