Kim olduğunu cok iyi biliyoruz. Daha fazla yalan atmaya kalkma sunucumuzda kimse küfür edemez kurucu bile küfür ettiğinde kaldırılıyor. Lütfen iftiralarını kendine sakla terbiyesizliğin seviyesini aşıyorsun.Ben Ozanalp değilim nedir bu boş laflar? İftira atmayın adımı bile bilmiyorsunuz.
Yeni hesap açıp bu lafları etmen korkaklık olmalı? Sunucunuz kötü ve küfür dolu her kurucu küfürbaz hepsinin SS i mevcut Ozanalp denen kişininde mevcut Swinzerinde Dumanında Küfürler bende mevcut kendi kendinizi batırıyorsunuz yazık vallaha.Kim olduğunu cok iyi biliyoruz. Daha fazla yalan atmaya kalkma sunucumuzda kimse küfür edemez kurucu bile küfür ettiğinde kaldırılıyor. Lütfen iftiralarını kendine sakla terbiyesizliğin seviyesini aşıyorsun.
Yeni hesap açtım çünkü daha önce burda hesabim yoktu? Çok güzel rol kesiyorsun ozanalp. Devam etYeni hesap açıp bu lafları etmen korkaklık olmalı? Sunucunuz kötü ve küfür dolu her kurucu küfürbaz hepsinin SS i mevcut Ozanalp denen kişininde mevcut Swinzerinde Dumanında Küfürler bende mevcut kendi kendinizi batırıyorsunuz yazık vallaha.
Galiba hepinize yeni hesap açıp kötüleyin iftira atın denildi, dediğim gibi bu sunucuda oynamayın küfürbaz ve yalancı insanlardır.Yeni hesap açtım çünkü daha önce burda hesabim yoktu? Çok güzel rol kesiyorsun ozanalp. Devam et