lTrabzonsporl
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
evet suan youtuber arayışı içerisindeyizPeki TEşekkürler , Youtuber Alımı Olucak mı ?
evet suan youtuber arayışı içerisindeyizPeki TEşekkürler , Youtuber Alımı Olucak mı ?
Ben Senin Olduğunda İnceleme Yaptım Ve Gördüklerimi Söylüyorum. Serverin Sıkı Takikçisimi hahahah Serverde ADMİN'sin. Siz Kötü Yorum Görmemişsiniz. Sanki Bilip Bilmiyorsun YouTuber Alımı Olup Olmayacağını Konu Üstte Çıksın Diye Boş Yorumlar Atıyorsun. Ek Olarak Serverde Başka Serverlerde Olmayan Ne Var da Keşfedememişim. Ne Yani Yazdığınız Veya Editlediğiniz 2 Tane Maden Sat Uygulamasınımı Yazayım Mükemmel Olmuş Diye Diğer Faction Serverlerden Farkı Yok Sunucunun Anlayın Bunu Artık. Kendi Kendinize 3 Tane Çocuk Mükemmel Server Dedi Diye Kasılıp Duruyorsunuz. Ben Gayet Çok Şey Biliyorum. Ben Burda Mükemmel Server Olmuş Yazsam Saol teşekkür Ederdiniz Fakat BENİM GÖZÜMDE OLAN YANLIŞLARI VE EKSİKLERİ Söyleyince Cevabınız Oluyor. İnsan YAPMASA Dahi Teşekkür Eder İlgileniyoruz Der. Serverde Olan Özellikleri Soruyorum Adam Rütbehammadde Var Diyor. Bunumu Keşif Edicem. Ben Burada İlk Görüşümü Yazıyorum. 1 Hafta Serverde Oynasam Serverde Eminim O Kadar Yanlış Eksik vardır Sizin Sorununuz Yorumlara Açık Olmayışınız Size Mükemmel Olmuş, Böle Devam, Harika ,Kralsın Abi, Sen Ne İyi Adminsin Abi Dememizi Bekliyorsunuz. Bu Algıdan Kurtulun. Ve Oyuncu Yorumlarına Daha Saygılı Olun.@TRMN Serverin En Sıkı Takipçilerinden Birim Yorum Yapmak İçin Yorum Yapmıssın Kendinin bir şey Olduğunu Zannediyorsun , Bilgin Yoktur Belki Saygıyla Karşılıyorum Ancak Bu Kadar Emek Verilmiş Bir Sunucuya Bu Kadar Kötü Yorumda Bulunulamaz Çünkü Elbet Server Sahiplerinin Bir Cevabı Vardır Sana , Detaylı İnceleme Yaptığını Söylüyorsun 7/24 Serverdeyim Ve Seni Sunucumuzda Hiç Görmedim He Diyelim Bir Yokluğumda Girip İnceleme Yaptın Ki Buda Maksimum 1 Saattir Ve Bir Faction Sunucu İçin Helede Bu Sunucu İçin Bu Kadar Az Bir Sürede Bu Sunucuyu İnceyelemessin![]()
Bak Güzel Kardeim Konuyu Burda Noktalıyorum , İlk Servere Girdiğimde Hiçbir Yetkim Yoktu Ve Server Bugünkü Gibi Değildi Açık Açık Daha Sonradan Sağ Olsunlar Yetkili Arkadaşlarla bir Muhabbetimiz Oldu ve Yetkili Olarak Servere Giriş Yaptım Sen Diyorsun Ya Hani Bu Algılardan Kurtulun Bak Emin Ol Ben En Az 20 Tane Sunucu Yönetmişimdir En Az Bu Küçük Bir Rakam Olabilir Ama Normalde Çok Bir Rakam Bunu Sende Biliyorsun Ve Hepside Farklı Oyunlarda , Bu Sunuculardaki En Önemli Şeyimde Disiplinimdir Her Zaman Yetkili Kurucu Olsun Eğer O Serverde Küfür Yasaksa Ona Bile Mute Atarım Bak Çok Ciddiyim 3 Tane Çocuk Mükemmel Server Dedi Diye Kasılıp Bu Ne Demek Ya Biz Sunucuyu 3 Tane Çocuk İçin mi Açtık ? Sen Cevapla 3 Tane Çocuk Gelsin Beğensin Diyemi 15 Gün Boyunca Serveri Bakımda Tuttuk Eksikliklerimizi Görmeye Çalıştık Boş Yorum Atma Allah Aşkına , Şöyle bir şey Vardır Zaten Bilir Misin Bilmemde Derler Ya Eksikliklerini Oyundakiler Söyleyecek ki Sen Kapayacaksın , Kusursuz Bir Sunucu Olduğumuzu Söylemedik Ki Biz ? Veya Bana Kusursuz Olan Bir Sunucu Göster Girip Hep Beraber Oynayalım . Senin Söylediklerinin Hepsinin Bir Cevabı Varki Ben O Kadar Yorum Attım ..Ben Senin Olduğunda İnceleme Yaptım Ve Gördüklerimi Söylüyorum. Serverin Sıkı Takikçisimi hahahah Serverde ADMİN'sin. Siz Kötü Yorum Görmemişsiniz. Sanki Bilip Bilmiyorsun YouTuber Alımı Olup Olmayacağını Konu Üstte Çıksın Diye Boş Yorumlar Atıyorsun. Ek Olarak Serverde Başka Serverlerde Olmayan Ne Var da Keşfedememişim. Ne Yani Yazdığınız Veya Editlediğiniz 2 Tane Maden Sat Uygulamasınımı Yazayım Mükemmel Olmuş Diye Diğer Faction Serverlerden Farkı Yok Sunucunun Anlayın Bunu Artık. Kendi Kendinize 3 Tane Çocuk Mükemmel Server Dedi Diye Kasılıp Duruyorsunuz. Ben Gayet Çok Şey Biliyorum. Ben Burda Mükemmel Server Olmuş Yazsam Saol teşekkür Ederdiniz Fakat BENİM GÖZÜMDE OLAN YANLIŞLARI VE EKSİKLERİ Söyleyince Cevabınız Oluyor. İnsan YAPMASA Dahi Teşekkür Eder İlgileniyoruz Der. Serverde Olan Özellikleri Soruyorum Adam Rütbehammadde Var Diyor. Bunumu Keşif Edicem. Ben Burada İlk Görüşümü Yazıyorum. 1 Hafta Serverde Oynasam Serverde Eminim O Kadar Yanlış Eksik vardır Sizin Sorununuz Yorumlara Açık Olmayışınız Size Mükemmel Olmuş, Böle Devam, Harika ,Kralsın Abi, Sen Ne İyi Adminsin Abi Dememizi Bekliyorsunuz. Bu Algıdan Kurtulun. Ve Oyuncu Yorumlarına Daha Saygılı Olun.
arena tamamen bizim yapımımızdır hiçbir yerden alıntı değildir !Arena Mapı ALıntı yapılarınızı gelistirmelisiniz