MCHS - Half-Life Deneyimini Minecraft'ta Yaşayın!

Hikaye Modu'nu Oynarken Half-Life Deneyimini Yaşadınızmı?

• Kesinlikle!

Kullanılan: 3 75.0%
  • Tam Olarak Değil.

Kullanılan: 0 0.0%
  • İlgisi Yok :(

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

4732

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
- Konu Mod Paketleri Bölümüne Taşına Bilir.
Bir Half-Life hayranıyım, ve kafamdaki half-life hikayesini minecraft'ta bir harita olarak canlandırmak istedim.
Harita modlu fakat endişelenmeyin, mod paketini otomatik olarak kuracak ve çalıştıracak bir Launcher yazdım.

Lütfen Dikkat!: Bu harita Half-Life'ın aynısı değildir, sadece size Half-Life deneyimini sunmak amacıyla tasarlanmıştır.
Hikaye Modu: Kısım 2 Yakında... Şu anda Kısım 1 mevcuttur.

– Direniş Modu –

Sevye sevye karşınıza çıkan düşman ordularını yok edin!
Tamamen Ekstra Eğlence İçindir, Half-Life ile alakası yoktur.

Toplam Sevye: Sonsuz

Uyumlu Oyuncu Sayısı: Sonsuz

Çok Oyunculu Oynanması Tavsiye Edilir…

– Hikaye Modu: Kısım 1 –

Half-Life deneyimini Minecraft’ta yaşayın!

R. Core’ye Ulaşın Ve Kendinizi Kanıtlayın!

Uyumlu Oyuncu Sayısı: 1 (2 veya daha fazla oyuncu ile oynanamaz)

Ortalama Oynanış Süresi: 1 Saat

– Hikaye Modu: Kısım 2 –

Felaket’ten 1 Yıl Sonra… Black Mesa Next ile Tanışın!

Yakında…

– İndir –
Eğer Bir Youtube Kanalınız Varsa Haritanın Videosunu Çeke bilirsiniz, Bana Destek Olmuş Olursunuz, Eğer Böyle Bir Video Çektiyseniz, Konu Altına Kanalınızı Paylaşa Bilirsiniz, Videonuzu Zevkle Siteme Eklerim, izleyicilerinde haritayı indirebilmesi için konu linkini video altına yerleştirmeyi unutmayın.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Version: 1.0.0

MCHS Launcher MCHS Mod paketini ve tüm haritaları otomatik olarak kurar ve çalıştırır, Premium kullanıyorsanız “Orjinal Minecraft İçin Kur” seçeneğini seçmeyi unutmayın, yeni bir versiyon yayınlandığında Launcheri yeniden indirmeniz gerekecek, Mod paketi otomatik olarak güncellenecek, Bu kurulum .minecraft’ı etkilemez.

– Video Konusu –
Eğer Bir Youtube Kanalınız Varsa Haritanın Videosunu Çeke bilirsiniz, Bana Destek Olmuş Olursunuz, Eğer Böyle Bir Video Çektiyseniz, Konu Altına Kanalınızı Paylaşa Bilirsiniz, Videonuzu Zevkle Siteme Eklerim, izleyicilerinde haritayı indirebilmesi için konu linkini video altına yerleştirmeyi unutmayın.

VirusTotal?

Launcher VirusTotal’ın maksimum dosya yükleme sınırını geçtiği için VirusTotal linki paylaşamıyoruz, kendi virüs tarayıcınız ile dosyayı taraya bilirsiniz, Tarama Sonuçlarını Konu Altına Paylaşa Bilirisniz.

Sitem:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Yiesta

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oynadım test ettim ve onayladım. Cidden güzel emek verilmiş eğlenceli bir map. Herkese tavsiye ediyorum.