Quardix
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba sayın "Forum" kullanıcıları, bu konumuzda "MCOyna Network" adlı sunucumuzdaki yetkili alımlarını yapacağım. lütfen kurallara uyarak, başvuru formunu doldurarak, ve de saygı çerçevesi içinde davranırsanız sevinirim. şunu unutmayın, yaşınız küçük diye yetkili olamıyorum diye bir şey yok bizde. ister yaşın 10 olsun. yinede seni deneyip tecrübene bakabiliriz. eğer bize yetiyorsan sende yetkili olabilirsin! şunu unutma, sende bir insansın!
Yetkili Alımları Grupları
➜ Admin [Şart Bulunmuyor.]
➜ Moderatör [Şart Bulunmuyor.]
➜ Mimar [Şart Bulunmuyor.]
➜ Rehber [Şart Bulunmuyor.]
➜ YouTuber [500+ Abone]
Örnek Başvuru
➜ Merhaba, sayın "MCOyna Network" yönetim ekibi. sizin yetkili alımları yaptığınızı duydum, ve kendimi yetkili olabilceğime hazır hissediyorum.
➜ Öncelikle tanışalım. ismim "Emin Can". soyadımı belirtmek istemiyorum.
➜ Yaşım 12. mikrofonum var. gerek canlı destek, gerek yardım gibi olaylarda kendimi hazır biliyorum.
➜ Ben, sunucunuzda "Rehber" yetkisini almak istiyorum. ve kendimi hazır hissediyorum!
➜ Eklemek istediğim bir şey yok. iletişim adresim:
Yetkili Alımları Grupları
➜ Admin [Şart Bulunmuyor.]
➜ Moderatör [Şart Bulunmuyor.]
➜ Mimar [Şart Bulunmuyor.]
➜ Rehber [Şart Bulunmuyor.]
➜ YouTuber [500+ Abone]
Örnek Başvuru
➜ Merhaba, sayın "MCOyna Network" yönetim ekibi. sizin yetkili alımları yaptığınızı duydum, ve kendimi yetkili olabilceğime hazır hissediyorum.
➜ Öncelikle tanışalım. ismim "Emin Can". soyadımı belirtmek istemiyorum.
➜ Yaşım 12. mikrofonum var. gerek canlı destek, gerek yardım gibi olaylarda kendimi hazır biliyorum.
➜ Ben, sunucunuzda "Rehber" yetkisini almak istiyorum. ve kendimi hazır hissediyorum!
➜ Eklemek istediğim bir şey yok. iletişim adresim: