MCOyna Network > OPSkyBlock+ > Yetkili Alımları > 2018

Quardix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba sayın "Forum" kullanıcıları, bu konumuzda "MCOyna Network" adlı sunucumuzdaki yetkili alımlarını yapacağım. lütfen kurallara uyarak, başvuru formunu doldurarak, ve de saygı çerçevesi içinde davranırsanız sevinirim. şunu unutmayın, yaşınız küçük diye yetkili olamıyorum diye bir şey yok bizde. ister yaşın 10 olsun. yinede seni deneyip tecrübene bakabiliriz. eğer bize yetiyorsan sende yetkili olabilirsin! şunu unutma, sende bir insansın!

Yetkili Alımları Grupları

Admin [Şart Bulunmuyor.]
Moderatör [Şart Bulunmuyor.]
Mimar [Şart Bulunmuyor.]
Rehber [Şart Bulunmuyor.]
YouTuber [500+ Abone]

Örnek Başvuru
Merhaba, sayın "MCOyna Network" yönetim ekibi. sizin yetkili alımları yaptığınızı duydum, ve kendimi yetkili olabilceğime hazır hissediyorum.
Öncelikle tanışalım. ismim "Emin Can". soyadımı belirtmek istemiyorum.
➜ Yaşım 12. mikrofonum var. gerek canlı destek, gerek yardım gibi olaylarda kendimi hazır biliyorum.
➜ Ben, sunucunuzda "Rehber" yetkisini almak istiyorum. ve kendimi hazır hissediyorum!
➜ Eklemek istediğim bir şey yok. iletişim adresim:

BuilderProsu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsmim Ali İhsan
Soyadım Buran
Yaşım 13
İstenen Yetki Moderator
Yetki Bilgisi %85
Discord Sakbaa2016#3430

Bana Ulaşın !

KingWars

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsmim: Ege
Soyadım: {Bunla Bilgi Veremem KB}
Yaşım: 10
Yetki: Admin veya Moderator
Bilgi: %95 %85
Discord: KingWars#8098
Oyunda Adım: Nitorx1

DİSCORD'DAN ULAŞINIZ NÜTFEN BURDA ETKİN OLAMAYA BİLİRİM BİDE SUNUCU İP NEDİR? YAZARSANIZ SEVİNİRİM

dark314

Marangoz
En iyi cevaplar
0
➜ Merhaba, sayın "MCOyna Network" yönetim ekibi. sizin yetkili alımları yaptığınızı duydum, ve kendimi yetkili olabilceğime hazır hissediyorum.
öncelikle merhaba ismim: Mehmet Ali
➜ Yaşım 15. mikrofonum var. gerek canlı destek, gerek yardım gibi olaylarda kendimi hazır biliyorum.
Ben, sunucunuzda "admin" yetkisini almak istiyorum. ve kendimi hazır hissediyorum!
Eklemek istediğim bir şey yok. iletişim adresim:

StarExpNW

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sayın "MCOyna Network" yönetim ekibi. sizin yetkili alımları yaptığınızı duydum, ve kendimi yetkili olabilceğime hazır hissediyorum.
Öncelikle tanışalım. ismim "Yakup". soyadımı belirtmek istemiyorum.
➜ Yaşım 16. mikrofonum var. gerek canlı destek, gerek yardım gibi olaylarda kendimi hazır biliyorum.
➜ Ben, sunucunuzda "Admin" yetkisini almak istiyorum. ve kendimi hazır hissediyorum!
➜ Eklemek istediğim bir şey yok. iletişim adresim:

TheNothing

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1_Primary_logo_on_transparent_165x73.png

1533896118193.png

➜ Merhaba, sayın "MCOyna Network" yönetim ekibi. Kendime İnsanlara Yardım Edebileceğim Büyük 1 Server Arıyordum , Sizin Sayenizde Bulmuş Oldum .
➜ Öncelikle tanışalım. ismim "Ahmet ". soyadım " Kaya " Tanıştığıma Mennum Oldum
➜ Yaşım 17. mikrofonum var. gerek canlı destek, gerek yardım gibi olaylarda kendimi hazır biliyorum.
➜ Ben, sunucunuzda "Admin / Moderator " yetkisini almak istiyorum. ve kendimi hazır hissediyorum!
➜ Eklemek istediğim ; 3 Dil biliyorum , Bilgisayarcılık Okuyorum , Kodlama Dili Biliyorum

➜iletişim adresim:

Ekli dosyalar

• 1533896118193.png
    1533896118193.png
    33.5 KB · Görüntüleme: 97