MCOyna Network - THE PIT Games | Yetkili Alımları 2018 - www.McOyna.CoM 2018

Quardix

Marangoz
En iyi cevaplar
0
MCOyna Network > 2018 Yılı Yetkili Alımları

Merhaba arkadaşlar, ben "RodinL" şu an konumuzdaki sunucunun sahibiyim, ve yetkili alımları yapıyorum.

> Örnek Yetkili Alım Formu <
> Merhaba. Adım "Emin Can". Sunucunuzda yetkili olmak istiyorum, ve başvuru yapıyorum.
> 6 Yıldır Minecraft Oynuyorum. ve sunucuyu tecrübemle destekleyebileceğimi düşünüyorum.
> sunucunuzda Şu Yetkiyi Edinmek istiyorum: Moderatör
> Yaşım önemli değil, tecrübem bana yeter diye düşünüyorum. ve kendime inanıyorum
> oyunculara karşı saygılı olacağıma, ve adaletli olacağıma söz veriyorum.

Sunucu Bilgileri > (Eğer Yetkili olmayacaksanız boş başvuru yapmayınız)

>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

> join.mcoyna.com
> 1.8/1.12+
> 8 GB Ram
> 20+ Slot [eğer sunucuya baya bi adam gelebilirse ("minecraft sunucuları reklamından veya burdan",) slotu arttırmayı planlıyoruz]

Forum bukadardı arkadaşlar, başvuru forumuna uygun bir şekilde başvurularınızı bekliyorum. eğer yetkili olmayı düşünüyorsanız, başvuru yaptıktan sonra sunucuya geliniz başvuru yapmak şarttır. eğer başvuru yapmassanız, oyun içi alımları planlıyorsanız oyuncu olarak ön görülürsünüz. kısacası yetkili olmak için bu konuya başvuru yapmak şarttır.

iyi oyunlar!

ArtzEge

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
> Merhaba. Adım "Ayaz Yavuz". Sunucunuzda yetkili olmak istiyorum, ve başvuru yapıyorum.
> 3 Yıldır Minecraft Oynuyorum. ve sunucuyu tecrübemle destekleyebileceğimi düşünüyorum.
> Sunucunuzda Şu Yetkiyi Edinmek istiyorum: Admin
> Yaşım önemli değil, tecrübem bana yeter diye düşünüyorum. ve kendime inanıyorum ama gerekirse söylemek gerekirse söyleyebilirim.
> Oyunculara karşı saygılı olacağıma, ve adaletli olacağıma söz veriyorum.Güvenmenizi istiyorum.
> Yanlış bir hareketimde gereğinin yapılmasını istiyorum. Teşekkürler

Son düzenleme:

Schmebulack

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selamlar.
Ben Utku Yaşım 19 Minecraft sürüm 1.2.7 den beri minecraft oynuyorum
15 server da builder 19 server da admin oldum bu server ile birlikte 20 olacak umarım
Almak istediğim yetki Mimar veya Admin
Oyunculara saygılı gerektiği yerde sinirli gerektiği yerde açık sözlüyüm
Sunucuya yardımcı olacağım Teşekkürler.
Oyun nicki:vaitiare_

Deniz5676

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
> Merhaba. Adım "Deniz Aygün". Sunucunuzda yetkili olmak istiyorum, ve başvuru yapıyorum.
> 5 Yıldır Minecraft Oynuyorum. ve sunucuyu destekleyebileceğimi düşünüyorum.
> sunucunuzda Şu Yetkiyi Edinmek istiyorum: Moderatör,rehber.
> Kendime Güveniyorum,bu konuda başarılı olacağıma inanıyorum.
> Adaletli,Saygılı,Dürüst ve güvenilir olacağıma SÖZ veriyorum.

TitanOna

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
> Merhaba. Adım "Eray Bahadır". Sunucunuzda yetkili olmak istiyorum, ve başvuru yapıyorum.
> 4.5 Yıldır Minecraft Oynuyorum. ve sunucuyu tecrübemle destekleyebileceğimi düşünüyorum.
> sunucunuzda Şu Yetkiyi Edinmek istiyorum:Baş Admin ve ya Admin
> Yaşım 14 15 e gireceğim
> oyunculara karşı saygılı olacağıma, ve adaletli olacağıma söz veriyorum.
DC:ErayBy#7541
E mail:[email protected]

Oyun NİCK:CreeperEdge
CV:
Daha Önceden De Bir kaç sv De yetkili oldum daha sonra kendi isteğim İle çıktım serverlardan ve yeni bir server arıyorum.
Server İSİMLER
-CratesCraft
-LordCraft
-Ermenya
-CraftWorld
VB. sunucularda çalışma yaptım
Ve bazı sunucular Beni arkamdan vurdu PLUGİNER'lik yapmıştım PLugin kurdum ve Ban atmışlardı :(
Ama sizle Beraber İyi bir İş Çıkarcağıma İÇDEN İNANIYORUM
Sevgilerle Eray Bahadır

Son düzenleme:

ardareyiz0707

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
> Merhaba. Adım "Emre Arda". Sunucunuzda yetkili olmak istiyorum, ve başvuru yapıyorum.
> 4 Yıldır Minecraft Oynuyorum. ve sunucuyu tecrübemle destekleyebileceğimi düşünüyorum.
> sunucunuzda Şu Yetkiyi Edinmek istiyorum:Moderatör,Rehber,Admin,(diğerlerine göre bilgim az ama) (Mimar)
> Yaşım önemli değil, tecrübem bana yeter diye düşünüyorum. ve kendime inanıyorum
> oyunculara karşı saygılı olacağıma, ve adaletli olacağıma SÖZ veriyorum.