mcpe redstone alternatif haritası 0.8.0 da devamı gelecek

L

LifeTaker

Ziyaretçi
ha bu arada sahte hesapla beğeni kasman banlanmana sebep olabilir :) mihar sen değil :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bunu konuyu acan arkadas yapmamis sanirim cunku bu map degil mod ve ingilizce

Sony Tab.7" den Tapatalk ile gönderildi.

MinecraftciOnur

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bunu konuyu acan arkadas yapmamis sanirim cunku bu map degil mod ve ingilizce

Sony Tab.7" den Tapatalk ile gönderildi.

Bak arkadaşım ben miharbiq. yasaklı olduğum için buradan yazıyorum sen pocket edition'da beni geçebilirmisin demiştin cevabım evet çünkü bu yazdığından sonra senin pocket edition'u bilmediğini anladım bu mod değil normal pe de olan bir şey ve bana ait çoğu kişi yapıyor bu alternatif redstone'u youtubeden bakarsan görürsün pe yi bilmeden, bir konuyu araştırmadan da yorum yazma. hemde evet map ingilizce zaten böyle ingilizce bir map için fazla ingilizce bilmene gerek yok break'in kırmak sand'in kum olduğunu bilirsen yaparsın ingilizceyi bilmiyorsan benim sorunum değil.sen bu mapın nasıl benim olmadığını söylüyorsun açıkla ?[DOUBLEPOST=1377711744,1377711634][/DOUBLEPOST]
Eyerki benimki gibi ipadsa power ve su daire tusa basılı tutup bırak o ceker zaten

ben miharbiq . arkadaşım resim çektim tabletim probook ama resimleri tabletten yüklemedi ve bilgisayara da geçemedim tek açıklaması bu ama hala resim gerekse en yakın zamanda yüklerim

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ingilizcem gayet iyi ıngiliz olduğu için seni olmadığını söyledim ve ayrıca bu dosyanın içinde map yoktu yanlış indirmiste olabilirim ama.le de.yaptığın biseyi de göremedik?

MinecraftciOnur

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm hızımı alamamışım öyle bir resim çıkması beni şaşırttı başka kişiler indirdiğinde sorun çıkmadı ben de denedim bir kaçkere düzgüun çalıştı olmazsa linki tekrar atayım ama şunu bilin map gercekten. Benim yapımım.[DOUBLEPOST=1377722480,1377722328][/DOUBLEPOST]Siz o çikan yerde o zip klasörünü tasıyamadiinizmi izin vermiyormuydu olmazsa bilgisayara yükleyin oradan atın