[MCPROGAMİNG] [1.8+] Bir sunucuya emek verilmiş olması onlara yetişemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Pro survival' da daha önceden oynamışmıydınız ?

• Elbette oynadım

Kullanılan: 19 51.4%
  • İlk defa görüyorum

Kullanılan: 18 48.6%

• Kullanılan toplam oy
    37

MehmetALAGEYİK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
türkiye = hile son oyuncu bile hile engeli olması için yeni launcher kodladığında online ı 3000 den 1000 e düştü 2000 online ım yok ve bir survival sunucu için çok fazla sevdiğini alamıyorsan aldığını seveceksin :)
Bizi ilgilendirmez SonOyuncu, bizim sevdiğimizide de bizim sunucuda oynayanlarda sevmek zorunda aksi halde sunucumuza zaten gelmeleri hata olacaktır onlar için :)

LTSurvival

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@Personinblack 2 günde sunucu kapatacak bir kişilik değil ve aynı zamanda biz de öyle.
Sunucumuz için aylardır uğraşıyoruz, ********* zamanında bile. Gerekirse her ay ücretini biz karşılarız, için rahat olsun.
Anlamadığım, düşüncelerini paylaşmışsın, hile koruması gelsin demişsin de; ********* ve sizin yeni sunucunuzdan bize ne? Hayır konuyla ne alakası var. Tamam yaptıysanız yaptınız hile koruması (aac). Egonu tatmin etmeyi çok seviyorsun galiba.

MehmetALAGEYİK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım, düşüncelerini paylaşmışsın, hile koruması gelsin demişsin de; ********* ve sizin yeni sunucunuzdan bize ne? Hayır konuyla ne alakası var. Tamam yaptıysanız yaptınız hile koruması (aac). Egonu tatmin etmeyi çok seviyorsun galiba.
Arkadaş "********* de lucid çalışıyor" dedi. Egolu biriyim, tatmin etmeme gerek yok :)
Hile koruması AAC değil, iyi forumlar.

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meh
Arkadaş "********* de lucid çalışıyor" dedi. Egolu biriyim, tatmin etmeme gerek yok :)
Hile koruması AAC değil, iyi forumlar.
Mehmet, *********'yi oynadım. Ve ormanına hiç göz atmadınmı kıll auralar,speedler, vb hepsi dolu. Amacım seni kötülemek değil lucid v92.0 bile uçuluyordu ama öyle gm1 gibi değil. İnşallah yeni sunucunda hilesiz yaparsın ve bidahada kapatmazsın.

MehmetALAGEYİK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Meh

Mehmet, *********'yi oynadım. Ve ormanına hiç göz atmadınmı kıll auralar,speedler, vb hepsi dolu. Amacım seni kötülemek değil lucid v92.0 bile uçuluyordu ama öyle gm1 gibi değil. İnşallah yeni sunucunda hilesiz yaparsın ve bidahada kapatmazsın.
Full hile korumalı olacak dediğimiz gibi, kapanma riskide çok zor. Gerekirse dediğim gibi her ay parasını biz kendi cebimizden öderiz :)

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Full hile korumalı olacak dediğimiz gibi, kapanma riskide çok zor. Gerekirse dediğim gibi her ay parasını biz kendi cebimizden öderiz :)
sunucunuzu lütfen yeni forum konusu açıp anlatın cevap verdiniz bitti rica ediyorum isim belirtmeyiniz..

Bugün gördüm zaten, online sayınız artmış. Toplamda üç kere giriş yaptım her girişimde Halil adlı kurucu kasa dağıtıyordu ^_^
Sizede tekrardan başarılar, iyi forumlar dilerim.
bilmeden ön yargıyla karşılamanız normal sizden daha fazlasını beklemiyodum zaten ama yinede teşekkür edelim bari..

MehmetALAGEYİK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sunucunuzu lütfen yeni forum konusu açıp anlatın cevap verdiniz bitti rica ediyorum isim belirtmeyiniz..

bilmeden ön yargıyla karşılamanız normal sizden daha fazlasını beklemiyodum zaten ama yinede teşekkür edelim bari..
Her zaman yanlış anlıyorsunuz, sonda ki emoji'yi görmediniz her halde. Üç kez giriş yaptım her seferinde şansıma kasa dağıtıyordu, mutlu oldum (emoji'den anlayabilirdiniz). İyi forumlar.

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emreeğğğğ please konuyu düzenle, konunun düzeni olursa 40 değil 80 olur emre.

lazkopat3718

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her zaman yanlış anlıyorsunuz, sonda ki emoji'yi görmediniz her halde. Üç kez giriş yaptım her seferinde şansıma kasa dağıtıyordu, mutlu oldum (emoji'den anlayabilirdiniz). İyi forumlar.
ben nasıl bir düşünceye sahip olduğunu biliyorum..

Emreeğğğğ please konuyu düzenle, konunun düzeni olursa 40 değil 80 olur emre.
elimden geleni yapacağım :) teşekkürler

sunucumuzda genel online sayısı 35 ila 45 arasıdır

trkhcgl1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@MehmetALAGEYİKK her konuyu kötülemek/baltalamak zorunda mısın? Düzelteyim; Kaliteli olan her sunucu ve konuyu baltalamak zorunda mısın? 3 kez kutu felan dağıtmadılar sunucu bugün +70 ve üstünü gördü, 1 kere kutu, 1 kere de vip çekilişi oldu/oluyor. o kadar.
8'den beridir sunucudayım. Bence kıskanmadan kendi sunucunu düzenlemeye bak. Umarım sende böyle 70 kişi çekersin :)

MehmetALAGEYİK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@MehmetALAGEYİKK her konuyu kötülemek/baltalamak zorunda mısın? Düzelteyim; Kaliteli olan her sunucu ve konuyu baltalamak zorunda mısın? 3 kez kutu felan dağıtmadılar sunucu bugün +70 ve üstünü gördü, 1 kere kutu, 1 kere de vip çekilişi oldu/oluyor. o kadar.
8'den beridir sunucudayım. Bence kıskanmadan kendi sunucunu düzenlemeye bak. Umarım sende böyle 70 kişi çekersin :)
İki beni sevmeyen adam, iki yanlış anlama. Türkçe cümle kuruyorum, anlamıyorsanız bilemiyeceğim. Emin ol ki bu sunucu kıskanılacak bir sunucu değil, senin sunucunda aynı şekilde. Konuda bir kötüleme/baltama cümlesi kurmadım, toplamda üç kez giriş yaptım her seferinde şansıma "kasa" dağıtıyorlardı dedim. Kurduğum her cümleyi başka yere çekmek zorunda değilsiniz, biz sunucumuzu güzel bir şekilde düzenliyoruz. İyi forumlar.