Mcreator Mod export edemiyor

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Alın size hata kodu
>BOOTING UP GRADLE...
>Data loaded, MCreator gradle console ready [ver 1.007]! [boot took 5 milliseconds]
>RIGHT click once to copy log to the clipboard or twice to clear the log.
>=========================================================================================================================
>Executing gradle command: runClient
>Microsoft Windows [Version 10.0.10240]
>(c) 2015 Microsoft Corporation. T�m haklar� sakl�d�r.
>C:\Pylo\MCreator159>cd forge
>C:\Pylo\MCreator159\forge>SET "JAVA_HOME=C:\Pylo\MCreator159\jdk\"
>C:\Pylo\MCreator159\forge>SET JAVA_EXE=%JAVA_HOME%\bin\java.exe
>C:\Pylo\MCreator159\forge>SET PATH=%JAVA_HOME%\bin\;%PATH%
>C:\Pylo\MCreator159\forge>gradlew runClient
>****************************
> Powered By MCP:
>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

> Searge, ProfMobius, Fesh0r,
> R4wk, ZeuX, IngisKahn, bspkrs
> MCP Data version : unknown
>****************************
>:compileApiJava UP-TO-DATE
>:processApiResources UP-TO-DATE
>:apiClasses UP-TO-DATE
>:sourceMainJava
>FAILURE: Build failed with an exception.
>* What went wrong:
>java.io.FileNotFoundException: C:\Pylo\MCreator159\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor)
>BUILD FAILED
>> C:\Pylo\MCreator159\forge\.gradle\2.0\taskArtifacts\cache.properties (Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor)
>* Try:
>Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

>Total time: 11.331 secs
>C:\Pylo\MCreator159\forge>
>Task completed with return code 0 in 11946 milliseconds
>Task return code check OK!

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
forge ile ilgili bir sorun olabilir gibi baska mod paketlerini dene eğer olursa sorun modlardadır başka forge dene olursa sorun forge dir :)

Poyro

En iyi cevaplar
0
Mod paketi değil kendi modumu yapıyorum!

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Bende MCreator de mod yapınca çalışmıyor. Sen yine yapabiliyorsun o da bir şey..

theugraky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"!" kullanmadan önce ilk bir bak hata sende !! PC dili ingilizce olacak ingilizce sistem dili kullan vede forge yüklü olacak ister baban yapsın modu FORGE ŞART !!
(Millete ünlem koymadan önce iki kere düşün boş iş yapma cevap istiyorsan teşekkür edeceksin SEVE SEVE !)

Poyro

En iyi cevaplar
0
"!" kullanmadan önce ilk bir bak hata sende !! PC dili ingilizce olacak ingilizce sistem dili kullan vede forge yüklü olacak ister baban yapsın modu FORGE ŞART !!
(Millete ünlem koymadan önce iki kere düşün boş iş yapma cevap istiyorsan teşekkür edeceksin SEVE SEVE !)
Forge var mod tanıtımı yapıyorum.
Hata kodunu okuyunca bir şey fark ettim. cache.properties dosyasına bakayım dedim adı cache.properties.lock olan bir dosya buldum. lock'u silince düzeldi kolayca. Programı bilmeden konuşma yani. 2.'si insanlar sinirli olabilir. o yüzden hemen cevap yazınca kötü bir dil kullandım. bunun için @Monatrax arkadaşımdan özür diliyorum. Forumu öğren sonra mesaj at sudan çıkmış efendi!

theugraky

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forge var mod tanıtımı yapıyorum.
Hata kodunu okuyunca bir şey fark ettim. cache.properties dosyasına bakayım dedim adı cache.properties.lock olan bir dosya buldum. lock'u silince düzeldi kolayca. Programı bilmeden konuşma yani. 2.'si insanlar sinirli olabilir. o yüzden hemen cevap yazınca kötü bir dil kullandım. bunun için @Monatrax arkadaşımdan özür diliyorum. Forumu öğren sonra mesaj at sudan çıkmış efendi!
Yavrum benim MCreator dan mod yapmak ile modder olmuyorsun dikkatini çekerim :D Boş muhabbet yapma milletle adam akıllı konuş nereden bildin önceden foruma kayıtlı olmadığımı sen ÇOK BİLMİŞ EFENDİ :')

Poyro

En iyi cevaplar
0
Yavrum benim MCreator dan mod yapmak ile modder olmuyorsun dikkatini çekerim :D Boş muhabbet yapma milletle adam akıllı konuş nereden bildin önceden foruma kayıtlı olmadığımı sen ÇOK BİLMİŞ EFENDİ :')
Farkındayım amacım batuhan çeli olmak değil. kendi modpacklerimde kullaacağım minik modlar yapmak