- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar MCreator"da kendi modumu yapmak istiyorum. Fakat 16x16 icon yapmak için bir program ya da site var mıdır ?
Onu biraz araştırayım.[DOUBLEPOST=1409471153,1409470983][/DOUBLEPOST]Eğer Eclipse kullanırsan böyle bir sorun yaşamazsın hem kodlama da öğrenirsin -,-
Peki Eclipse ile mod kodlamak için araştırma yapmam gerek bunun için bir kaynak var mıdır?[DOUBLEPOST=1409471207][/DOUBLEPOST]Biraz zor gibi.Eğer Eclipse kullanırsan böyle bir sorun yaşamazsın hem kodlama da öğrenirsin -,-
dersler var 1.7.2 youtube da detaylı olarak araştırırsan bulursun.Ben kodlamayı 1-2 aylığına bıraktım.O yüzden pek yardım etmek istemiyorum.Onu biraz araştırayım.[DOUBLEPOST=1409471153,1409470983][/DOUBLEPOST]
Peki Eclipse ile mod kodlamak için araştırma yapmam gerek bunun için bir kaynak var mıdır?[DOUBLEPOST=1409471207][/DOUBLEPOST]Biraz zor gibi.
Teşekkürler. Ama biraz zor geldi MCreator ile olsaydı daha kolay olurdu gibi.dersler var 1.7.2 youtube da detaylı olarak araştırırsan bulursun.Ben kodlamayı 1-2 aylığına bıraktım.O yüzden pek yardım etmek istemiyorum.
MCreator ile yaparsan modundan para kazanmaya çalışsan kazanamazsın.Telif haklarına sahip olan o çünkü.Ayrıca Eclipse ile daha güzel şeyler yapabilirsin.Hatta kayda değer bir çalışma yaparsan Mod Coders'a bile alabilirim seni.Teşekkürler. Ama biraz zor geldi MCreator ile olsaydı daha kolay olurdu gibi.
Asıl sorun eclipse ile mod kodlama dilini bilmemem, bilsem yapardım.[DOUBLEPOST=1409480283,1409480233][/DOUBLEPOST]MCreator ile yaparsan modundan para kazanmaya çalışsan kazanamazsın.Telif haklarına sahip olan o çünkü.Ayrıca Eclipse ile daha güzel şeyler yapabilirsin.Hatta kayda değer bir çalışma yaparsan Mod Coders'a bile alabilirim seni.
Kaynak bulsam öğrenmeye çalışırım.Asıl sorun eclipse ile mod kodlama dilini bilmemem, bilsem yapardım.
Biraz dersleri araştırırsan java öğrenmem mümkün.Zorlasan 1 haftanı almaz temel java mantığını öğrenmen.Öğrendikten sonra istediğini yaparsın zaten.Asıl sorun eclipse ile mod kodlama dilini bilmemem, bilsem yapardım.[DOUBLEPOST=1409480283,1409480233][/DOUBLEPOST]
Kaynak bulsam öğrenmeye çalışırım.