MCreator Yardım !

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar MCreator"da kendi modumu yapmak istiyorum. Fakat 16x16 icon yapmak için bir program ya da site var mıdır ?

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
Eğer Eclipse kullanırsan böyle bir sorun yaşamazsın hem kodlama da öğrenirsin -,-
Onu biraz araştırayım.[DOUBLEPOST=1409471153,1409470983][/DOUBLEPOST]
Eğer Eclipse kullanırsan böyle bir sorun yaşamazsın hem kodlama da öğrenirsin -,-
Peki Eclipse ile mod kodlamak için araştırma yapmam gerek bunun için bir kaynak var mıdır?[DOUBLEPOST=1409471207][/DOUBLEPOST]Biraz zor gibi.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu biraz araştırayım.[DOUBLEPOST=1409471153,1409470983][/DOUBLEPOST]
Peki Eclipse ile mod kodlamak için araştırma yapmam gerek bunun için bir kaynak var mıdır?[DOUBLEPOST=1409471207][/DOUBLEPOST]Biraz zor gibi.
dersler var 1.7.2 youtube da detaylı olarak araştırırsan bulursun.Ben kodlamayı 1-2 aylığına bıraktım.O yüzden pek yardım etmek istemiyorum.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler. Ama biraz zor geldi MCreator ile olsaydı daha kolay olurdu gibi.
MCreator ile yaparsan modundan para kazanmaya çalışsan kazanamazsın.Telif haklarına sahip olan o çünkü.Ayrıca Eclipse ile daha güzel şeyler yapabilirsin.Hatta kayda değer bir çalışma yaparsan Mod Coders'a bile alabilirim seni.

byTıtanıum

π÷¥$¢£-℅®*#¶∆×
Özel Üye
En iyi cevaplar
0
MCreator ile yaparsan modundan para kazanmaya çalışsan kazanamazsın.Telif haklarına sahip olan o çünkü.Ayrıca Eclipse ile daha güzel şeyler yapabilirsin.Hatta kayda değer bir çalışma yaparsan Mod Coders'a bile alabilirim seni.
Asıl sorun eclipse ile mod kodlama dilini bilmemem, bilsem yapardım.[DOUBLEPOST=1409480283,1409480233][/DOUBLEPOST]
Asıl sorun eclipse ile mod kodlama dilini bilmemem, bilsem yapardım.
Kaynak bulsam öğrenmeye çalışırım.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl sorun eclipse ile mod kodlama dilini bilmemem, bilsem yapardım.[DOUBLEPOST=1409480283,1409480233][/DOUBLEPOST]
Kaynak bulsam öğrenmeye çalışırım.
Biraz dersleri araştırırsan java öğrenmem mümkün.Zorlasan 1 haftanı almaz temel java mantığını öğrenmen.Öğrendikten sonra istediğini yaparsın zaten.