Mcsg de Haksız Ban Yardımcı Olurmusunuz

birilant56

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Mcsgde Oynarken Bi anda puanım 211 den 11 e düştü sonra oyundan çıkıp girdim ve bu hatayı aldım
:
sonra adminleriyle iletişime geçtim ve böyle bir yazı gönderdiler This report will now be Closed due to that username never being Banned from our servers. ingilizcem az zayıf olduğundan çeviremedim google translate de yalnış çeviriyor Bu Yazıda Nedemek İstiyor Ve Bu Ban Kaç Günlüktür Tahmininiz ve bu ip ban mı ? Şimdiden Konuyla İlgilenen Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum ...
Not : Hiçbir Hile Veya Küfür Edilmemiştir Bu

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Resimde gördüğüm kadarıyla slowdown isimli bir hileden sınırsız banlanmışsın. Attığın destek talebinde verilen cevap ise, destek talebinin, belirttiğin kullanıcı adı hiç banlanmamış olmasından dolayı kapatılacağıdır.
Destek talebine yanlış bir kullanıcı adı yazmış olabilirsin. Giriş yaparken hangi nick ile giriş yaptığını bir kontrol et, belki de başka bir nick ile giriş yapıyorsundur, bu yüzden banlı görünüyorsundur.

birilant56

Marangoz
En iyi cevaplar
0
slowdown isimli hiçbir hile kullanmadım ve Benim İki Üyeliğim Var Biri SpecialDom ve milkbadchoice ben o ara milkbadchoice ile oyundaydım ve bir anda puanım 200 puan düştü hata vardır diye çıkıp girdim ve o anda bi kere optifinede yüklüydü bende optifine üyeliğiyle denedim bir kere ve diğer üyelikle SpecialDom İle Denedeim Banlanmıştı Bu Yazılar Çıkıyordu Ne Yapmam gerek SpecialDom İlede Bir Konu Yolluyimmi Ama Ben Hiç SpecialDom İle mcsgli Odalara Girmedim[DOUBLEPOST=1409580513,1409580469][/DOUBLEPOST]Ve Bu Arada Fps Artsın Diyede Game Bosster 3 Programını Kullanıyorum

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
Premium sanamı ait yoksa internettenmi buldun ?

birilant56

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Satın Aldım ****************.com Diye Güvenilir Bir Kanalda Görmüştüm ********** Ve GhostGamerda Oradan Satın Aldım[DOUBLEPOST=1409584466,1409582435][/DOUBLEPOST]Bu Banın Açıma Çözümü varmı ?[DOUBLEPOST=1409587165][/DOUBLEPOST]Hiç bilen Yokmu Arkadaşlar Bu Banın Kaldırma Çözümünü

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o siteye güvenemiyordum arkadaş oradan alacaktı tamam sölerim artık alamaz güvenemiyorum zaten o siteye her ne kadar tanıtımı yapılsada. Bana göre hesabına elveda de

birilant56

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Musaba kardeş O Hesaplarda Hiçbirşey Yok Üyelik Ban Felan Yemedi Adminlere Sordum Mcsgdeki Güvenilir O Site Ama Benim Sisteme Ban Atıldı

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satın Aldım ****************.com Diye Güvenilir Bir Kanalda Görmüştüm ********** Ve GhostGamerda Oradan Satın Aldım[DOUBLEPOST=1409584466,1409582435][/DOUBLEPOST]Bu Banın Açıma Çözümü varmı ?[DOUBLEPOST=1409587165][/DOUBLEPOST]Hiç bilen Yokmu Arkadaşlar Bu Banın Kaldırma Çözümünü

Aynı hesabı 30 kişiye satıyorlar. Ve genelde çalıntı hesap oluyor.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
e tabikide 30 kişiden biri sanırım hile yapıyor ve hesap kapanıyor bence orjinal sitesinden al orjinal sitesi şimdiye kadar hiç yanılma olduğunu sanmıyorum ve hiçbiryerdede orjinal sitesinden aldığında sorun olacağını düşünmüyorum

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun kardeşim, internette bedava verilen şeyleri 30 tl'ye satıyorlar.

birilant56

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yaw Kardeş Ben Bu Şeyi Gerçek Minecraft Üyeliğiylede Denediğimde Açılmıcak Anlamak İstemiyorsunuz Heralde Arkadaşın Gerçek Minecraft Sitesinden Satın Almış Olduğu Üyelğiyle Dendim AMA YİNEDE Olmuyor Açılmıyor Yukarda Attığım otoğraftaki Hatalar Geliyor Yani kALICI Ban Ama hiçbir hile vb. şey kullanmadım

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Ne pok var yavur serverlrinde oynuyosun

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk önce migrateli hesapla girmişsin, kullanan birisi hile yapmış ip ban atmışlar.
Yaw Kardeş Ben Bu Şeyi Gerçek Minecraft Üyeliğiylede Denediğimde Açılmıcak Anlamak İstemiyorsunuz Heralde Arkadaşın Gerçek Minecraft Sitesinden Satın Almış Olduğu Üyelğiyle Dendim AMA YİNEDE Olmuyor Açılmıyor Yukarda Attığım otoğraftaki Hatalar Geliyor Yani kALICI Ban Ama hiçbir hile vb. şey kullanmadım