MCTİTY Hakkında (Ucuz Premium veren site)

Mctity E Postanıza Geri Dönüş Yapıyor mu ?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Bazen

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben ************e güveniyordum ve güvenimi boşa çıkarmamıştı.Altın Paketi PayPal ile satın almıştım.Hesap doğruydu ve herşeyi değişiyordu.Fakat oyunu bıraktığım sıralar bir arkadaşa vermiştim.
----------------------------------------------------
Oyuna tekrar geri döndüm ve ************ den hesap aldım (Altın Paket ve Mobil Ödeme yoluyla) Hesap yanlış çıktı.************e e posta attım ama geri dönmedi.(Haftasonu olduğu için herhalde)
Sonra 1 tane daha almaya karar verdim.(1.Hesap yanlış çıkınca belki 2. yi doğru verirler diye düşündüm)Bu da yanlış çıkınca ************e bugün (Pazartesi) e posta attım.
İadesini istedim.

---------------------------------------------------
Benim asıl sorum şu;
İçinizden biri ************e e posta atıp geri dönüş oldumu.Ya da ************ den Hesap iadesini başka yolla nasıl isteyebilirim?

İade ettiğini söylüyor;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Haftasonu E posta attığımda sırasıyla bana şu E postalar geldi;

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Benimle bildiklerini paylaşacak insanlara şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar firma adı verdiğim için sansürlemiş fotoğraflardan kimden bahsettiğimi anlarsınız.

mustafaxxk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha Önce Bu Sayfadan hesap aldım Sorun Cıkmadı ama e postalara gec yanıt veriolar

Kaanoss

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama yanıt veriyorlar değilmi

Bendede PayPal ile alırken sorun çıkmadı.Sonra Mobil ödeme ile 2 hesap aldım onlarda sorun çıktı :/