MEB Akıllı Tahtalarda internette biraz kısıtlı olsada gezinmek.

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Biraz araştırma yaptım ve okullardaki tahtalarda denedim çalıştı. Bazı yasaklı sitelere giriş için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresini kullanabilirsiniz. (Bazı siteler'in ipleri meb tarafından engelli olduğu için tam olarak site çalışmaz.) veya
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adresinden şuanda 17 tane müzik bulunan hafızadan istediğinizi seçip dinleyebilirsiniz.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Akıllı tahta özel USB bellek olmadan çalışmıyor onu nasıl halledeceğiz bunu bizde biliyoruz :D

OmerSRN

CraftMC Network
En iyi cevaplar
0
Akıllı tahta özel USB bellek olmadan çalışmıyor onu nasıl halledeceğiz bunu bizde biliyoruz :D
Görev yöneticisini açabilirsen orada bir işlem olması lazım adını tam bilmiyorum onu sonlandır ve tamam. klavye bağlarsın CTRL + ALT + DELETE tuşuna basarsın ordan görev yöneticisi işlemi sonlandır ve tamamdır. Bütün okula ben bu haberi verdim açabiliyoruz tahtaları no problem. (Galiba disipline gidicem böyle ola ola :D)

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Görev yöneticisini açabilirsen orada bir işlem olması lazım adını tam bilmiyorum onu sonlandır ve tamam. klavye bağlarsın CTRL + ALT + DELETE tuşuna basarsın ordan görev yöneticisi işlemi sonlandır ve tamamdır. Bütün okula ben bu haberi verdim açabiliyoruz tahtaları no problem. (Galiba disipline gidicem böyle ola ola :D)
Açamıyoruz :D ekranı kaplayan bir ekran koruyucu var.