Mediafire - Açıldı!

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

[MEDİAFİRE]
Bazı internet ağlarında açık olan mediafire'ın,artık yasağı kalktı.Bunun için kesin bir bilgi yok fakat mediafire ye 1 aya yakın giremiyorum,ttnetliyim ve şu an sorunsuz olarak girebiliyorum.Konu bilgilendirme amaçlı açılmıştır

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hala Açılmadı Yanlış Bilgilendirme Yapmayalım :)

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben destekliyorum. Adamlar oyun yapıyor crack lerini mediafire ye atıyor.
Mediafire crackli oyun değil, dosya paylaşım sitesidir. Sadece Türkiyede mediafire'ı yasaklamak ta sadece bize zararlı. İndirecek olan ya torrentten, yada dns değiştirerek yine yüklüyor. Ama dns deüiştirmek, vpn programı kullanmayı bilmeyen vatandaşlarımız dünyaca ünlü olan ve en fazla kullanılan dosya paylaşım sitelerinden biri olan Mediafire daki dosyalara erişemiyor. Zarar yine bizim başımıza patlıyor. Ayrıca ben Telekomünikasyon iletişim başkanlığını eleştirdim. İnternet özgür olmalı. İsteyen istediği siteye girer.

Intra

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mediafire crackli oyun değil, dosya paylaşım sitesidir. Sadece Türkiyede mediafire'ı yasaklamak ta sadece bize zararlı. İndirecek olan ya torrentten, yada dns değiştirerek yine yüklüyor. Ama dns deüiştirmek, vpn programı kullanmayı bilmeyen vatandaşlarımız dünyaca ünlü olan ve en fazla kullanılan dosya paylaşım sitelerinden biri olan Mediafire daki dosyalara erişemiyor. Zarar yine bizim başımıza patlıyor. Ayrıca ben Telekomünikasyon iletişim başkanlığını eleştirdim. İnternet özgür olmalı. İsteyen istediği siteye girer.
Dediğin "bonzaiyi zaten bir şekilde alınıyor. Markette satılmasıda serbest olsun" mantığı.

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğin "bonzaiyi zaten bir şekilde alınıyor. Markette satılmasıda serbest olsun" mantığı.
Güzel karşılık verdin, bu lafın altında kalacağım sanırım :D

Ancak yine de düşüncemi savunuyorum, Diğer ülkelerdeki insanlar oyunları beleşe indirebilirken niye bizim ülkemizdekiler indiremesin ?