Mediafire Copyright Çılgınlığı!

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet, bazı dosyalarda sürekli Copyright yiyip duruyorum. Sonra gidiyor. Sonra bir daha geliyor. Ben de isim değiştirip duruyorum, o zaman Copyright kalkıyor. Ama sürekli bunları yapacak mıyım? Sizde de oluyor mu bu saçmalık? Saçmalık, çünkü dosyanın içindekiler bana ait. Bundan kurtulma yolları arıyorum. Lütfen yardım edin!

NOT: "Mediafire kullanma. :D" gibi cümleler demeyin lütfen.

K

Klood07

Ziyaretçi
Paralı bir uygulamanın korsanını yayınlarsan(Bu sadece uygulama olmak zorunda değil. Müzik albümü, pdf dosyası veya başka bir şey de olabilir.) Telif hakkı sende olmadığı ve illegal dosya paylaşımı yaptığın için dosya silinir. Bu kadar basit.

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paralı bir uygulamanın korsanını yayınlarsan(Bu sadece uygulama olmak zorunda değil. Müzik albümü, pdf dosyası veya başka bir şey de olabilir.) Telif hakkı sende olmadığı ve illegal dosya paylaşımı yaptığın için dosya silinir. Bu kadar basit.
Burada bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum: dosyalar bana ait! Telif hakkı olabilecek dosyalar yok.

Vretil

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İhbar ediliyor mu? :(
Hani youtube'da izinsiz alınan bi video copyright'ten kaldırıyor ya. O videoya youtube bakmıyor yani birisi youtubeye telif hakkından şikayet ediliyor eğer kullanıcı reklamdan para kazanma sözleşmesini imzalamışsa para alınıyor ve video siliniyor. İmzalamamışsa direkt olarak haber vermeden siliyorlar. Öyle bir şey olmuş olabilir.

Baturkmez

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hani youtube'da izinsiz alınan bi video copyright'ten kaldırıyor ya. O videoya youtube bakmıyor yani birisi youtubeye telif hakkından şikayet ediliyor eğer kullanıcı reklamdan para kazanma sözleşmesini imzalamışsa para alınıyor ve video siliniyor. İmzalamamışsa direkt olarak haber vermeden siliyorlar. Öyle bir şey olmuş olabilir.
Mediafire'de dosyanın ismi editleyenebiliyor. Editliyorum, 5-6 saat sonra editlediğimden de copyright yiyiyorum. Dediğin gibi biri şikayet falan etmiş demek. :(