Medieval Askeri Kışla By Kaan697

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Yorum/Beğeni/Eleştri/Öneri yapın 7. ya da 8. çalışmam bu

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[DOUBLEPOST=1374768719,1374768222][/DOUBLEPOST]kimse konuya bahmiy :([DOUBLEPOST=1374769155][/DOUBLEPOST]konuya baksanıza olm :D[DOUBLEPOST=1374769374][/DOUBLEPOST]ben üvey miyim lan bana da bakın :D

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ama birkaç şeye değinmezsem olmaz :sırıtmak: İlk resimde kulelerin altına dizdiğin tahta plakaların sonuncusunu -en alttaki- çok geniş yapmışsın, biraz toplayabilirsin. 2.'si ise, kışlanın surlarının üstüne bir blok aralıklarla taş tuşla dizmeyi dene. Gerçekten güzel olmuş aslında ama bu detaylarla daha güzel görünebilir diye düşünüyorum. :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kışlanın çatısında sorunlar onun dışında bir eksik yok

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş ama birkaç şeye değinmezsem olmaz :sırıtmak: İlk resimde kulelerin altına dizdiğin tahta plakaları çok geniş yapmışsın, biraz toplayabilirsin. 2.'si ise, kışlanın surlarının üstüne bir blok aralıklarla taş tuşla dizmeyi dene. Gerçekten güzel olmuş aslında ama bu detaylarla daha güzel görünebilir diye düşünüyorum. :)

aslında çok geniş diil resimde öle çıkmış bi blok normalde :D ve taş tuşla ney :ASd[DOUBLEPOST=1374769662,1374769602][/DOUBLEPOST]
kışlanın çatısında sorunlar onun dışında bir eksik yok

saol :D çatı aslında gerçek bir tarihi eserden alınma ama çatı dışındaki benim hayal gücüm

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bak paintte düzeneyip veriyorum nerenin çok geniş olduğunu. Bir blok yerine 2 blok yapmışsın galiba yanlışlıkla:

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne eklenebilir diye düşündüm bir şey bulamadım detay sadece kulelerin en üstünün yanlarını açık bırakıp gözetleme yeri gibi yapabilirdin gibi detaylar

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Kışla Çatısı Ve Surlar Geliştirilmeli gerisi güzel +1

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
lan 15 dakkada yaptm ne beklonuz hypixel kışla yaptı diil konu başlığı :D[DOUBLEPOST=1374780498,1374780366][/DOUBLEPOST]ayrıca kışlanın boyu ideal gerçek tarihi eserleri inceledim[DOUBLEPOST=1374821517][/DOUBLEPOST]İsmimi deistrdm