Medieval Denemem : Ahır

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk medieval denemem olduğu için kusurları olabilir.

Tamamen yorumlara açığım çünkü bu medieval işini geliştirmek istiyorum.

[DOUBLEPOST=1374427628,1374416920][/DOUBLEPOST]Up up
Yapıcamda flood koruması var :))

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Biraz sade olmuş ama genede güzel +1

ElmasSword

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapan Arkadaşın Hayal Gücü Düşük Ama Genede Sade Ve Güzel Bir Çalışma Olmuş Tebrikler.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Medieval buildings diye aratabilir misin bir ahıra orta çağda her şey pahlıyken para ayıracak düşünmüyorum orta çağ kittaplarından okuduğum tanımlamalarla felan yaptım

eleştiri kabul etmiyor demeyin sadece biraz size bilgi söyledim onun dışında ekleyebileceğim şeyleri söylerseniz memnun olurum

umut_

En iyi cevaplar
0
Medieval buildings diye aratabilir misin bir ahıra orta çağda her şey pahlıyken para ayıracak düşünmüyorum orta çağ kittaplarından okuduğum tanımlamalarla felan yaptım

eleştiri kabul etmiyor demeyin sadece biraz size bilgi söyledim onun dışında ekleyebileceğim şeyleri söylerseniz memnun olurum

Medieval deyince akıla Gazamo , Madnes64 ve keralis gelir az videolarınız izlesen ne kadar modern medievaller var görebilirsin +1 :p

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Medieval deyince akıla Gazamo , Madnes64 ve keralis gelir az videolarınız izlesen ne kadar modern medievaller var görebilirsin +1 :p
Madnes64 bakıyodum zaten onunkiler modern olarak değil o kadar keralis biraz modernlik katıyo ama onunkilerdede öne çıkmıyor o gazamo yu bilmiyorum

umut_

En iyi cevaplar
0
Madnes64 bakıyodum zaten onunkiler modern olarak değil o kadar keralis biraz modernlik katıyo ama onunkilerdede öne çıkmıyor o gazamo yu bilmiyorum

Gazamo en iyi build ekibidir Hypixel maplarini yapan build ekibi az videolarini incele derim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

black_viking

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bence hiç güzel değil....... mükemmel :D texture packle birlikte harika görünüyor :D ama at eksik 1.6 yükleyip at ve saman koy birde bence ahırın yanına köşk yap

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben katedral yaptim tatil bitsin hayal gücünü %100 arttırırsın .[DOUBLEPOST=1375037393,1374558134][/DOUBLEPOST]Güzel olmuş :)

OguzOr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ellerine sağlık harika olmuş

Ayfon Tapatalk ile gönderildi