Medieval Hause &1

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
komikse birlikte gülelim :sinirli:[DOUBLEPOST=1396878927,1396878845][/DOUBLEPOST]
benim de senden yana artılarım var ben insanları küçük düşürmüyor İNSAN gibi davranıyorum :sinirli:[DOUBLEPOST=1396878971][/DOUBLEPOST]
teşekürler[DOUBLEPOST=1396879047][/DOUBLEPOST]
düşene bir tekme :D

Küçük düşürdüğüm yorumu bir tek ben göremiyorum galiba.
Hause ŞAKAsına alındıysan özür dilerim.
Her insanı benim gibi sanıyorum kusura bakma.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Ronin BT'deki herkes emin ol 1 ev için 10 kişi calismiyor. Çogu yapitlarini tek başlarına yapiyorlar bazilarinida grup olarak yapiyorlar.Bunun nesi yanlis örnek ? RoninBT üyelerinede sorabilirsin.
Doğrudur ben genelde projeden zaman buldukça @[Ronin]Cazza144 ile beraber çalışıyorum :)

Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küçük düşürdüğüm yorumu bir tek ben göremiyorum galiba.
Hause ŞAKAsına alındıysan özür dilerim.
Her insanı benim gibi sanıyorum kusura bakma.
arkadaşım aslında sadece sen yapsan neyse ayrıca forum kurallarına aykırı hause şakasına gelince tabletin yanlış yazmasının kurbanıyım diye açıkladım fakat durum 5-6 defa tekrarlayınca insanın sinirleri bozuluyor ister istemez[DOUBLEPOST=1396881762,1396881601][/DOUBLEPOST]sanırım artık konularıma her türlü yoruma açığım yazmayacağım forumu 1 sene önceki haliyle karıştırmışım.[DOUBLEPOST=1396881841][/DOUBLEPOST]fakat konu asıl maksadından uzaklaşıyor lütfen asıl konuya dönelim.HAuse meselesine değil.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
arkadaşım aslında sadece sen yapsan neyse ayrıca forum kurallarına aykırı hause şakasına gelince tabletin yanlış yazmasının kurbanıyım diye açıkladım fakat durum 5-6 defa tekrarlayınca insanın sinirleri bozuluyor ister istemez[DOUBLEPOST=1396881762,1396881601][/DOUBLEPOST]sanırım artık konularıma her türlü yoruma açığım yazmayacağım forumu 1 sene önceki haliyle karıştırmışım.[DOUBLEPOST=1396881841][/DOUBLEPOST]fakat konu asıl maksadından uzaklaşıyor lütfen asıl konuya dönelim.HAuse meselesine değil.
Ortamı germeyi bırakın artık her ikiniz de uyarı puanı alabilirsiniz :)

Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Forumun kurallarına göre her yoruma açık olmak zorundasın.Ev kötü ;(

Epıc

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ronin BT'deki herkes emin ol 1 ev için 10 kişi calismiyor. Çogu yapitlarini tek başlarına yapiyorlar bazilarinida grup olarak yapiyorlar.Bunun nesi yanlis örnek ? RoninBT üyelerinede sorabilirsin.
Abicim Sonucta 10 Kişinin Yapısıyla 1 Kişinin yapısı aynı degil daha bunu anlamayıp örnek vermeye calisma

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Ustacım sen anlamadın heralde. Ben diyorumki Ronin BT bir medieval evi 10 kisi ile yapmiyor. Sen diyorsun 10 kisinin yapisiyla 1 kisinin yapisi bir degil diyorsun.
Ronin BT den bazıları zaman buldukca tek basına ev yapiyor . 10 Kisi ile ev yapmiyorlar yani.[DOUBLEPOST=1396882814,1396882688][/DOUBLEPOST]Ve ben diyorumki öyle evlere bakarak yapını gelistirebilirsin.
Sayın moderatörüm ikinize de hak veriyorum ancak sonuçta siz de moderatör olduğunuz için konulara objektif bakma yükümlülüğünüz bulunuyor. Yani arkadaş ile tartışmamalısınız bu konuda.

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun kurallarına göre her yoruma açık olmak zorundasın.Ev kötü ;(
senin gibi kibar şekilde eleştirmek ayrı kaba bir şekilde eleştirme ayrı :D[DOUBLEPOST=1396897411,1396897307][/DOUBLEPOST]
Daha takımda kaç kişi olduğunu bilmiyorsun, nerden çıkarındın takımca küçük çalışmalarla uğraştığımızı ??
tario sana laf yok senin yaptığın binalardan foruma kayıt olduğumdan bu yana gözümü alamıyorum :D