Medieval House (- Agane)

LifeTaker_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyı kalıba sokacaksanız illa ki size bir kalıp çıkarırım hiç kimse o kalıba uygun bina yapamaz minecraft üstünde. Orta çağa uygun yapıları minecraft üstünde ölçülerle yapmak imkansız. Orta çağın hangi bölümünü örnek aldığınıza bağlı olarak değişir bu yapılar.

O yüzden yapılarınızı kalıpsal değil özgün yapmaya çalışın. Bence sizin yapınız oldukça hoş olmuş. Ben fazla süslü sevmem,o kısmı ayrı fakat genel olarak bence oldukça hoş bir yapı yapmışsınız.
Yermek ile eleştirmek arasında fark vardır,yapıyı tarafsız bir biçimde eleştirmelisiniz. Eleştirmenlik dünyanın en nankör mesleğidir derler. Herkes yapamaz.
Helal olsun ben de bu tarz bir yorumdan bahsediyordum işte.

Chypie06

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatıya bir şey demiyorum niye anlamak istemiyorsun çatının üst kısmına bak uzatmış anten gibi ben ona saçma ve aykırı diyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1406404543,1406404496][/DOUBLEPOST]
Bak ben oyunu hep saçma sapan şeyler yaparak geçirmek istemedim . oyunun tadını çıkardım :)
minecraftta onu önlemek biraz zor oluyo heleki küçük yapıların çatılarında o 2 block eklenmese eğim bozulurdu bazı yöntemler var ama onlarda yapının boyutuna göre kötü durabiliyo evet hoş değil ama minecraft imkanları

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya cogu kisi olmamıs sevmedım gıb yorumlar yapmıs nedenın söylermisiniz iyi ve kotu yoruma acıgım zaten buna gore kendımı gelıstırıcem Life cok guzel acıkladı hataları bulamadım ondna sızden yardım aldım nedne kotu oldugnu söyleyebilirmsiinzi bende ona gore yenı calısmalarımda bunu dıkkate alayım.