Medieval kingdoms adventure map

MinecraftArmy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
facebook sayfam:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
arkadaşlar haritayı beğendiyseniz lütfen facebook sayfamı beğenin minecraftla ilgili her bilgiyi ordan öğrenebilirsiniz ayrıca en yeni haritaslarımı orda bulabilirsiniz sayfama abone olan herkese çook teşekkürler seviliyosunuz

Oyunu resimlerle anlamak zor oyun birçok yerde geçiyo ve oyunu kısaca anlatırsak oyunda 3 krallık var ingiltere-fransa-birleşik zombi ve isklet krallığı siz fransada başlıyosunuz ve savaşta fransızlara yardım ediyosunuz oyunda 5 görev var 5 görevin 3'ünde savaş yapıcaksınız çok eylenceli bir adventure map hazırladım yorum yapmayı unutmayın oyunun 2. bölümü gelebilir

kolayda oynayın isteyen normal ya da zordada oynayabilir

dosya linki:

(paris ilk görev)

(Londra Kuşatması)

(Meydan Savaşı)

Son düzenleme:

DarkLeaveTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu an indiriyorum. Resimlere ve Yazılara bakılırsa güzel gibi :D

EDİT: Oynadım Süper. Sonu çok güzeldi :D
2.yi Çıkartırsan süper olur.

Son düzenleme:

MinecraftArmy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum kısa bi ara verdim serilerim devam edicek bu benım facebook sayfam yenı actım en az 2 haftada bir oyun yuklıcem ve guzel minecraft serverleri tanıtcam isteyen gelebilir beğenen yorum yapan herkeze teşşekkürler

LostRunner

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Build'e özen göstermemişsiniz.
Ayrıca yazımın hatalı *3 krallık (1 ingiltere -2 fransa -3 b.zombi -4 iskelet krallığı )

TheFlowers

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Oynadım gayet güzel ve eğlenceli olmuş özellikle diyalogları sevdim :) daha çok geliştirilebilir yanı var ama bence eğlendirmek yeterli sevdim v2 mutlaka gelsin.