Merhaba arkadaşlar bu konumda size şuanda yapımda olan Macera Harita'mı anlatacağım.Aslına bakarsanız uzun zamandır Minecraft oynamıyorum.Umarım MCEdit'i unutmamışımdır.Bu haritanın çıkmama ihtimali de var.Onu söyleyelim.
Hikaye :
Siz ortaçağ zamanında,küçük bir köyde yaşayan birisiniz.Normal insanlardan farkınız yok.Asgard köyüne yeni taşındınız ve oradaki insanları tanıyıp yeni bir iş bulmanız gerekiyor.Avcılık,Odunculuk,Madencilik seçebilirsiniz...Orasını siz bileceksiniz
Para ile Ticaret Sistemi :
Oyunun parası Golden Ingottur.Golden Ingot ile markette alışveriş yapabilirsiniz.Golden Ingot kazanmak için çalışacaksınız.Sonra iş vereninizle konuşup topladığınız materyalleri verip karşılığında para alacaksınız.
Booslar :
Booslar klasik MCEdit olayı.Ordan efekt falan vereceğim.Ayrıca becerebilirsem Booslardan para düşecek.Bunu nasıl yapacağım bilen biri ÖZELDEN yazsın.
Karakterimizin Profil Bilgileri :
Adı : @p {Tam Olarak Sizin Oyundaki Nickiniz Olarak Geçiyor}
Özellikleri : Güçlü,Çevik ve Sabırsız
HARİTA YAPIM AŞAMASINDA
%25 Tamamlandı.Geldiği Zaman Buradan Link Verilecektir.Beni Takip Etmeyi Unutmayın.
BU KONUYU OKUDUYSAN OYLAMADA OY VERMEYI UNUTMA {Yukarıda}
Hikaye :
Siz ortaçağ zamanında,küçük bir köyde yaşayan birisiniz.Normal insanlardan farkınız yok.Asgard köyüne yeni taşındınız ve oradaki insanları tanıyıp yeni bir iş bulmanız gerekiyor.Avcılık,Odunculuk,Madencilik seçebilirsiniz...Orasını siz bileceksiniz
Para ile Ticaret Sistemi :
Oyunun parası Golden Ingottur.Golden Ingot ile markette alışveriş yapabilirsiniz.Golden Ingot kazanmak için çalışacaksınız.Sonra iş vereninizle konuşup topladığınız materyalleri verip karşılığında para alacaksınız.
Booslar :
Booslar klasik MCEdit olayı.Ordan efekt falan vereceğim.Ayrıca becerebilirsem Booslardan para düşecek.Bunu nasıl yapacağım bilen biri ÖZELDEN yazsın.
Karakterimizin Profil Bilgileri :
Adı : @p {Tam Olarak Sizin Oyundaki Nickiniz Olarak Geçiyor}
Özellikleri : Güçlü,Çevik ve Sabırsız
HARİTA YAPIM AŞAMASINDA
%25 Tamamlandı.Geldiği Zaman Buradan Link Verilecektir.Beni Takip Etmeyi Unutmayın.
BU KONUYU OKUDUYSAN OYLAMADA OY VERMEYI UNUTMA {Yukarıda}
Son düzenleme: