Medieval RPG Tarzı MMORPG Projemiz için Kadro Alımları.

CebeciKaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Admin
  2. Mimar
  3. Rehber
  4. Youtuber
  5. Diğer
Sunucu IP Adresi
Aktif değil.

MMORPG Tarzında birazcık "Metin2" birazcık "Roleplay" karışıklı ciddi bir projeye başlıyacağım ve bunun için yanımda durucak saygılı, dürüst ve kendine güvenen ekip arkadaşları arıyorum.
Projemiz Hakkında;
MMORPG Tarzında ve sonu gelmeyecek bir oyun serüveni düşünüyoruz. Oynadıkça level atlayıp farklı yerler keşfedip ister kendini geliştirerek ister ekip arkadaşların ile gelişerek hayatına yön vereceğin bir serüven.

Oyun Mantığı?
- Kasılarak level atlayarak kendini geliştirmek ve sınırsız seçenek ile karakterinizin hayat yönünü seçebilirsin.
- birçok item ve birçok eşya ile serüvene devam edebilirsin.
- İstersen bir hancı ol ve etrafındaki insanlara bir şeyler sat. İstersen bir gezgin ol ve kazandığın eşyaları satarak hayatına bak. İstersen bir çifçi ol ve kendi geçimini bir köylü olarak geçir. İstersen bir krallığın şovalyesi ol ve farklı dünyalarda savaşarak kendi serüvenini geliştir. İstersen yandaş topla ve kendi krallığını kurma yolunda ilerle.
Kısa bir mantık olarak oyuna başladığınızda ve karakterinizi yapılandırdığınızda level atlamak ve level atladıkça kendi itemlerini geliştirerek ve farklı bölgelerde farklı serüvenlerde bossları ve mobları keserek kendini geliştirmek ve yoluna devam etmek.

Kadro arayışımız;
Kadro açısından "Ücretsiz" çalışacak en önemlisi olan pluginlerden anlayan ve MMORPG'ye aşina olan güvenebileceğim bir ekip arkadaşına ihtiyacım olucak. Aynı zamanda kapsamlı bir proje olucağı için yanımda duracak "Support" yani Rehberlik yapabilecek bir kaç kişiye ihtiyacım olucak. Tabikide haritalarımızı yapmamızda yardımcı olucak bir kişiye daha ihtiyacım olucak. "Tabikide böyle ciddi projelerde ciddi insanlar gereklidir bunu düşünerek yola devam edebilirsiniz".

PLUGİNER/DEVELOPER/SCRİPTER
- Mantıklı düşünebilmeli ve anlayışlı olması yeterlidir aynı zamanda en aşşağı orta düzey bir bilgisi olması gereklidir.
REHBER/SUPPORTER/DESTEKÇİ
- İyi bir konuşma tarzı ve vizyonu olmalıdır. Çabuk kavrayabilen birisi olmalıdır.
BUİLDER/MİMAR
- Kendine güvenmeli ve hayal gücünün kuvvetli olması gerekli ve uyum becerisi olmalı.

Ben Kimim?
Öncelikle selamlar ben Kaan ve 21 yaşındayım ciddi ve düzenli bir iş sahibiyim, aynı zamanda yıllardır minecraft alemindeyim zamanında birçok ve şu an hala hayatta olan bir kaç sunucuda yöneticilik/builder/pluginer olarak görev yaptım. Yeteneklerim "Builder/Pluginer/Grafik Tasarım "Projenin ciddiliğini şöyle açıklayabilirim "Ciddi ücrette reklamlar ve sağlam "Sesli Trailer" videoları gibi birçok şey yapılacak."

Discord: Kaanki0#9224

DarkystNano

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Vay be en son 2016 'da buralardaydım RPG sunucum vardı şimdi tekrar şifreyi buldum da girdim vaybe bu arada geliştiriciyim mesaj atarsanız buyrun.

PixieLilith

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
böyle bir işe girişecekseniz gerçekten iyi bir bütçeye ihtiyacınız var bu doğrultuda ben bir kaç plugin önermek istiyorum:

-races of thana, oyuna rpg temellerinden sınıf seçimi ve avantajları getiriyor türünün en iyisidir.
-mythicmobs, custom mob ve boss'lar skiller ve itemler eklemenize olanak sağlıyor en iyi boss plugini desem doğru olur.
-magic, isminden anlaşılacak şekilde büyüler ekliyor bu plugin ilk önerdiğim plugin ile uyumludur.
-RPG Inventory, oyuna fazladan kilitli bir inventory ekliyor her slotun kilidi başarımlara dayalı veya ücretli olarak açılır size kalmış.

son olarak: loreattributesrecoded, bu plugin ise özel silah, zırhlar ve zırhlar ile silahlara basacağınız gemler ekliyor.

başarılar dilerim.