Medieval Tower :3

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altı İnce Ve Kısa Olmuş. Sana Gösterdiğim Gibi Altının Daha Kalın Olması Gerek Orantıdada Bir Sahipliğe Varmalısın Dekarasyonlar Sade Ve Hoş Olmuş Ama Orantı Olmayınca Bunların Önemi Yok Malesef.

Edit:Herzaman 3x3 Yapmak Zorunda Değilsin O Sadece Deneme Amaçlıydı 4x4 De Yapabilirsin Herzaman Aynı Temel Üzerinde Durma

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Altı İnce Ve Kısa Olmuş. Sana Gösterdiğim Gibi Altının Daha Kalın Olması Gerek Orantıdada Bir Sahipliğe Varmalısın Dekarasyonlar Sade Ve Hoş Olmuş Ama Orantı Olmayınca Bunların Önemi Yok Malesef.

Edit:Herzaman 3x3 Yapmak Zorunda Değilsin O Sadece Deneme Amaçlıydı 4x4 De Yapabilirsin Herzaman Aynı Temel Üzerinde Durma
aslında 3x3'de gelişip daha büyüklerine geçmeyi düşünüyordum,bu arada skype açsana?

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir puan sistemi olsa 10/7 verirdim kulenin alt kısmı çok kısa olmuş :(

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Madnes64 , Keralis gibi Tutorial çeken mimarların videolarını izleyerek kendini geliştirebilirsin.Şahsen onların tutorial video'larını izlemeseydim bir şehir yapımına başlamazdım.

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğu kişi beğnememiş ama nede olsa emek bari beğeni verin çalışmış okadar bidahakine daha iyi bekliyoruz kolay gelsin.