Medieval Town [Agane]

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
Ben Agane,
Bügün sizlere yapmakta olduğum medieval town'u göstermek istiyorum
Bilerek bitmeden paylaşmak istedim hem yapılış aşamalarını hemde ön eleştilere
Göre devam etmeyi istedim.
Eleştiri yaparsanız gerçekten çok mutlu olurum
Şimdiden Teşekkürler...
Not: Fotoğrafların build'in sadece bir kısmıdır ve gün gün eklenicektir.

--Güncelleme--

Not: Uzun bir aradan sonra sonunda konuyu güncelliyebildim
Yeni fotoğraflar eklendi Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Güzel, sevdim. Biraz iç karartıyor, biraz daha açık olabilir. Skype'mde eklisin, yaklaşık 1.5 yıl önce konuşmuştuk :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
İlla shaders kullanacaksan (bi lafım yok shaders kullanmana yanlış anlaşılmasın) rudo playsle falan atsana çok karanlık ben bir şey anlamadım :D Ya da daha fazla resim atabilirsin o da olur[DOUBLEPOST=1422720217,1422720128][/DOUBLEPOST]Ha bir de aklıma çok güzel bir fikir geldi gerçekçilikten biraz uzaklaşıp fantastiğe kaç mesela çatılarda ilk bloktan sonra (çerçeve görevi görsün maksat) çim koyarak devam et üzerine de buğday ek etrafa tarlalar yap

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İlla shaders kullanacaksan (bi lafım yok shaders kullanmana yanlış anlaşılmasın) rudo playsle falan atsana çok karanlık ben bir şey anlamadım :D Ya da daha fazla resim atabilirsin o da olur[DOUBLEPOST=1422720217,1422720128][/DOUBLEPOST]Ha bir de aklıma çok güzel bir fikir geldi gerçekçilikten biraz uzaklaşıp fantastiğe kaç mesela çatılarda ilk bloktan sonra (çerçeve görevi görsün maksat) çim koyarak devam et üzerine de buğday ek etrafa tarlalar yap
Sağol yorumunu dikkate alıcam oraya zaten küçük bir çiftlik yapmayı düşünüyordum çatıyı öyle yaparım

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tarz eskidi hoş durmuyor.Bitirip koysan daha iyi olabilir.Yakında çekmemişsin ayrıntıyı görmek isterdimde pek yok.Çok işi var

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu uzun bir aradan sonra güncellendi yeni fotoğraflar eklendi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Rewingle

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık bu tarz evler veya köyler çok yapılıyor daha değişik bir tarz yapmalısın mesela havada uçan değirmenler .p yada gökyüzüne desen verebilirsin.

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

alihancrmn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çeşme hoş durmamış.Onun yerine 1-2 tane kuyu yaparsan daha güzel durabilir.Bence gerçekçi gitmeye devam et ve evleri village'lere benzetmişsin.Biraz daha orta çağ yapabilirsin.Birde tamda ileriye rüzgar değirmeni,büyük saat yaparsan hoş durur.Ama zevkini beğendim.

Atiılla

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çeşme hoş durmamış.Onun yerine 1-2 tane kuyu yaparsan daha güzel durabilir.Bence gerçekçi gitmeye devam et ve evleri village'lere benzetmişsin.Biraz daha orta çağ yapabilirsin.Birde tamda ileriye rüzgar değirmeni,büyük saat yaparsan hoş durur.Ama zevkini beğendim.
Teşekkürler

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz hort gibi olacak ama olsun o.o Uzun süredir aktif olamıyordum. Bug dolu minigameler yaptığını bilirim ben ^^ Yavaş yavaş ama iyi gelişmişsin. Serverında da güzeldi build ama bu sefver buildinden daha bi hoş olmuş :)