MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi. Olabildiğince kısa ve öz olayı anlatıcam, sakin olmaya çalışıcam çünkü az önce steam'den arkadaşıma dünyanın küfrünü yağdırdım sinirden. Nefes al.... Nefes ver.... Nefes al... (Boğuldu)

Şimdi dün benim csgo'daki 1 haftalık banım açıldı ve rekabetçi oynadım. Rank düştüm. Bugün o kaybettiğim rankı geri almak istedim. Saat 10'dan beri antrenman yapıyorum. Artık scream'e döndüm. Tabi ben eminim 3-5 haftadır hiçbir sunucudan kick yemedim. Şimdi de rekabetçiye girdim, adamlar pre 4 girmiş. HEPSİ TROLL. Hepsi aynı yere gidiyolar ben diğer yeri korumaya çalışıyom hepsi de alt kümelerden. Karşı tarafta smurf'ler var. Benim elimde Scout vardı. Diğer arkadaş bombayı imha ederken adamlar tünel dedi. Ben de hemen tünele atlarken adam bize karbon attı. Kısaca o roundu kaybettik. Bana bağırdılar. Şimdi kulaklığa bir bakıcam bozulmuş olabilir. Kulağımda sıkıntı yok şimdilik. Hala net duyabiliyorum her şeyi. Kulaklığı yere fırlattım çünkü o korkudan. Sonra da chat'e o refleksif hareketle "NE BAĞIRIYONUZ LANNN" yazdım ve hemen kulaklığın mikrofonuna sarılıp ben de hayvan gibi bağırdım. Annem babam salondaydı onlar da bana bağırdılar "NE ANIRIYON LAN" diye. Sonra oyundan kick attılar bana tabi pre 4 arkadaşlarımız. Şimdi de 1 hafta ban yedim.

Yani ben 1 hafta bekledim banım açıldı, şimdi (*Ağır küfürlü lakaplar) pre 4 arkadaşlarımız yüzünden ban yedim.

Peki şimdi ben bu oyunu siliyim mi? 5 dakika önce ciddi ciddi arkadaşıma VOLVO ve pre 4 arkadaşlar hakkında ağır küfürler ettim. Sakinleştirici bir şeyler de yazarsanız çok sevinirim.

NAME

Bu da iş olsun diye yaptığım paint resmi:

command /zaaa:
trigger:
send "zaaa" to player​

Son düzenleme:

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java'dan 1 milyona kadar sayıları yazan bir program yapmıştım buraya atmak için ama hem eclipse çöktü hem de buraya atınca sayfa çöktü. :( Bugün ben yatağın tersinden kalkmışım o kesin :(

Sağol :(
Boşver benim arkadaşımda ters taraftan kalkmış galiba annesine küfür ediyor :ı

Bende resim yaptım :DF
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bura EU kardeş ne bekli10 ?
Kesin hepsi rus dimi lan. ne bekliyosun. pre 4 trolleyenler tam bir..... söylemeyeceğim. Böyle adamlar var. Çocuk var bide adam. Çocuk adamdan 50 kat iyi oynuyor adam bildiğin unranked. Adam kid noob bilmem ney falan diyor çocuğun moralini bozuyor. Sonra tabi çocuk moral + sinirden adam alamıyor ve aşağı düşüyor. Diğer adamda gazlanıp geçiyor.
Pre 4'te şöyle bir şey var: Süper oynuyorsun. Laf falanda atmıyorsun. Yaşın 12..(waw) Adamlar 12 yaşa yediremiyor pre 4 kick atıyorlar. Eee ? suçum neydi ? Griefing'e ban getirseler üh ne güzel olacak. Adamlar trollüyor bir şey yaptıkları falanda yok. Pre 4 giriyorlar: Bunu yapmazsan kick işte bilmem ney. Elinizde olsa ağzını burnunu kıracaksın herhalde. Çok sinir oluyorlar. Kick: Sebep: CANOM SOKOLDO(sıkıldı) anladınız ? Adamlar oyuncu atmayı çok seviyor. Haa bide şey var AWP drop diyor droplamıyosun. Adam AWP oynamayı falanda bilmiyor. Kafana sıkıyo bi tane alıyor AWP'yi. Yada dropla yada kick falan. Sonra gelse alıcak come come diyorsun gelmiyor bakıyor hala.. Kit almayan MGE Boostanmışları... Amerika sunucusuna bakıyorum: Ok tamam güzel aldın. - sağda sağda!! - Sorun yok parçalıyoruz gençler gibi moral verici sözler.. EU'da: Rusça: İDİ NAHUİ BLİİT

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşver benim arkadaşımda ters taraftan kalkmış galiba annesine küfür ediyor :ı

Bende resim yaptım :DF
Çok güzelmiş o site :D

Ben de bitane yapayım dedim. Ama gözün kanayabilir :/

Bura EU kardeş ne bekli10 ?
Kesin hepsi rus dimi lan. ne bekliyosun. pre 4 trolleyenler tam bir..... söylemeyeceğim. Böyle adamlar var. Çocuk var bide adam. Çocuk adamdan 50 kat iyi oynuyor adam bildiğin unranked. Adam kid noob bilmem ney falan diyor çocuğun moralini bozuyor. Sonra tabi çocuk moral + sinirden adam alamıyor ve aşağı düşüyor. Diğer adamda gazlanıp geçiyor.
Pre 4'te şöyle bir şey var: Süper oynuyorsun. Laf falanda atmıyorsun. Yaşın 12..(waw) Adamlar 12 yaşa yediremiyor pre 4 kick atıyorlar. Eee ? suçum neydi ? Griefing'e ban getirseler üh ne güzel olacak. Adamlar trollüyor bir şey yaptıkları falanda yok. Pre 4 giriyorlar: Bunu yapmazsan kick işte bilmem ney. Elinizde olsa ağzını burnunu kıracaksın herhalde. Çok sinir oluyorlar. Kick: Sebep: CANOM SOKOLDO(sıkıldı) anladınız ? Adamlar oyuncu atmayı çok seviyor. Haa bide şey var AWP drop diyor droplamıyosun. Adam AWP oynamayı falanda bilmiyor. Kafana sıkıyo bi tane alıyor AWP'yi. Yada dropla yada kick falan. Sonra gelse alıcak come come diyorsun gelmiyor bakıyor hala.. Kit almayan MGE Boostanmışları... Amerika sunucusuna bakıyorum: Ok tamam güzel aldın. - sağda sağda!! - Sorun yok parçalıyoruz gençler gibi moral verici sözler.. EU'da: Rusça: İDİ NAHUİ BLİİT
Söylemek istediklerimin biraz daha uzunu