W
WitherMan
Ziyaretçi
---------------MESAJ SİLİNMİŞTİR--------
Moderatör tarafından düzenlendi:
Git SurvivaL de Diamond AraKardeşim akşam akşam sinirimi bozma benim yapıyoruz işte yapayım koyacağım sen daireden almak istiyor musun onu söyle![]()
Bana SurvivaL Dünyamda Ev Lazım Onuda Ben YapabiLiyorum SaoLasındaire alıyor musun onu söyle
![]()
iyi o zaman yap sörvayvıldaBana SurvivaL Dünyamda Ev Lazım Onuda Ben YapabiLiyorum SaoLasın![]()
Copy-paste diyişini iltifat kabul ediyorum. Evler gelecek ama daha sonra.Harbiden ha bir iki ev yapıp koysaydın sen baya copy paste yol yapmışsın yorum istiyorsan biraz zor :alay:
Karşılık istemiyorum teşekkürlerbana daire ver gerçii kendime ormanlık alanda dağın tepesinde dragon egg i olan nether portalı olan eşyaları olan balkonu olan ev yapabiliyorumda 2.evim olsun sana dragon egg imi verem![]()
bitane evi 2 katlı balkonlu ve içinde nether portalı ve dragon eggli yapıp kapısınada sarı bücür ün evi yazarmısın daire aldım yaYapıcam işte arkadaşım önce arsalarını yapayım sonra binalara geçecem ama ikide bir bu soruyu soruyorsunuz bıktım yaw![]()
Sen ne zannediyorsun ki kendini ? Burada eleştiri kaldıramayan sensin. Adam seni eleştirmiş sen geçiştirmişsin. Kimseyi mi eleştirmeyelim ? O zaman siz de biraz dönüp kendinize diyin ki benim eksiğim ne? Neden sevmediler bunu? İnsanlara trip atıp forumu bırakacaksanız bu forumda olmanız bile hata zaten. Ayrıca kimse de ağır eleştiri yapmamış. Her konuda bunu görebilirsin. Laflarına dikkat et. Yasin dışında hepsi haklı. Yasini zaten takma da. Burada sadece eleştiri kaldıramayan sensin.ÖNEMLİ OKUYUN YAZIYI !
BEN Mİ ELEŞTRİ KALDIRAMIYORUM HAH ÇOK KOMİK AMAN TAMAM KARDEŞİM UZATMAYALIM SÖZLERİMİN HEPSİNİ GERİ ALIYORUM UMARIM MUTLUSUNUZDUR AMA BENİM MİNECRAFT VE FORUMLA İLİŞKİM TAMAMEN KESİLMİŞTİR BU KADAR !Sen ne zannediyorsun ki kendini ? Burada eleştiri kaldıramayan sensin. Adam seni eleştirmiş sen geçiştirmişsin. Kimseyi mi eleştirmeyelim ? O zaman siz de biraz dönüp kendinize diyin ki benim eksiğim ne? Neden sevmediler bunu? İnsanlara trip atıp forumu bırakacaksanız bu forumda olmanız bile hata zaten. Ayrıca kimse de ağır eleştiri yapmamış. Her konuda bunu görebilirsin. Laflarına dikkat et. Yasin dışında hepsi haklı. Yasini zaten takma da. Burada sadece eleştiri kaldıramayan sensin.