MeGaMine City Yapım Aşamasında !

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
W

WitherMan

Ziyaretçi
---------------MESAJ SİLİNMİŞTİR--------

Moderatör tarafından düzenlendi:

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bari Bir Ev Falan Yapıpta Koysaydınız Bu Ney Böyle 2 Block Koy bari Mübarek !

W

WitherMan

Ziyaretçi
Kardeşim akşam akşam sinirimi bozma benim yapıyoruz işte yapayım koyacağım sen daireden almak istiyor musun onu söyle :D

Plushker

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harbiden ha bir iki ev yapıp koysaydın sen baya copy paste yol yapmışsın yorum istiyorsan biraz zor :alay:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bana daire ver gerçii kendime ormanlık alanda dağın tepesinde dragon egg i olan nether portalı olan eşyaları olan balkonu olan ev yapabiliyorumda 2.evim olsun sana dragon egg imi verem :D

W

WitherMan

Ziyaretçi
Harbiden ha bir iki ev yapıp koysaydın sen baya copy paste yol yapmışsın yorum istiyorsan biraz zor :alay:
Copy-paste diyişini iltifat kabul ediyorum. Evler gelecek ama daha sonra. :D[DOUBLEPOST=1388864199,1388864158][/DOUBLEPOST]
bana daire ver gerçii kendime ormanlık alanda dağın tepesinde dragon egg i olan nether portalı olan eşyaları olan balkonu olan ev yapabiliyorumda 2.evim olsun sana dragon egg imi verem :D
Karşılık istemiyorum teşekkürler :)

W

WitherMan

Ziyaretçi
Yapıcam işte arkadaşım önce arsalarını yapayım sonra binalara geçecem ama ikide bir bu soruyu soruyorsunuz bıktım yaw :D

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
ÖNEMLİ OKUYUN YAZIYI !
Sen ne zannediyorsun ki kendini ? Burada eleştiri kaldıramayan sensin. Adam seni eleştirmiş sen geçiştirmişsin. Kimseyi mi eleştirmeyelim ? O zaman siz de biraz dönüp kendinize diyin ki benim eksiğim ne? Neden sevmediler bunu? İnsanlara trip atıp forumu bırakacaksanız bu forumda olmanız bile hata zaten. Ayrıca kimse de ağır eleştiri yapmamış. Her konuda bunu görebilirsin. Laflarına dikkat et. Yasin dışında hepsi haklı. Yasini zaten takma da. Burada sadece eleştiri kaldıramayan sensin.

W

WitherMan

Ziyaretçi
Sen ne zannediyorsun ki kendini ? Burada eleştiri kaldıramayan sensin. Adam seni eleştirmiş sen geçiştirmişsin. Kimseyi mi eleştirmeyelim ? O zaman siz de biraz dönüp kendinize diyin ki benim eksiğim ne? Neden sevmediler bunu? İnsanlara trip atıp forumu bırakacaksanız bu forumda olmanız bile hata zaten. Ayrıca kimse de ağır eleştiri yapmamış. Her konuda bunu görebilirsin. Laflarına dikkat et. Yasin dışında hepsi haklı. Yasini zaten takma da. Burada sadece eleştiri kaldıramayan sensin.
BEN Mİ ELEŞTRİ KALDIRAMIYORUM HAH ÇOK KOMİK AMAN TAMAM KARDEŞİM UZATMAYALIM SÖZLERİMİN HEPSİNİ GERİ ALIYORUM UMARIM MUTLUSUNUZDUR AMA BENİM MİNECRAFT VE FORUMLA İLİŞKİM TAMAMEN KESİLMİŞTİR BU KADAR !