melham-i kübra 3.dünya savaşı

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor youtubede birçok video izledim bir açıklayabilirmi şu olayı

GymNstGrlPlays

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
3. dunya savaşı kıyamet olacak galiba ben bildiklerimi anlatacagım dini olarak deccalın gelmesiyle başlayacak sonra Hz.Mehdi adında bir adam doğacak Mehdi deccale karşı gelecek ve savaş başlayacak Hz.İsayla beraber Hz.İsa da gokten gelecek ve geldi zaman domuzları öldurup haçları kıracak ve diyecekki "Ben Allah ın Yarattığı Bir Peygamberim Fakat Allah ın Oglu Değilim Diyecekmiş" ben tam olarak bilemiyorum ve sonra herkes İslama Müslüman olacaktır heralde deccal geldi zaman 1 gun 1 yıl gibi geçecekmiş deccala inanlar yani şeytana deccalla beraber savaşacak , Müslümanlar İse Hz.Mehdiyle ve Hz.İsayla beraber savaşacaklarmış bildiklerim bukadar umarım sorunu yanıtlamışımdır

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar her kafadan bir ses çıkıyor youtubede birçok video izledim bir açıklayabilirmi şu olayı
Youtube da video izleyip supheye dusmusun.Ne gerek var takma boyle seyleri kafana. +kendim gorusum savas zaten baslamis.İngilizce hayatimizda buyuk yeri var. Su an bile batiyi ozeniyoruz

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ayn Deccal yani sahte mesih Ben HZ.İsa'yım dicek Hz isa ile savaşçak
Ama bunu hiçbir müslüman görmücek(gerçek müslüman)