MemoryNetwork - 1.8/1.12 - SURVİVAL [ YENILENDİK ! KONU GÜNCEL AKTİF] SİZLERİ BEKLİYORUZ

Memnunmusunuz?

• Evet

• EH İŞTE

• HAYIR

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Hyperical

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
sürekli arkadaşlarına, yada kendi hesaplarına yorum attırarak hiçbir şey kazanamazsın. bb

Eastpank

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sorun Giderildi arkadaşlar yenilikçi bir server haline geldi lag problemi yok aslında öyle kolayda her şey dizilmiyor gerçekten emek gerektiriyor bence güzel ve usta rehber oldum

SC_Riber

SC-Riber.Games
En iyi cevaplar
0
Dostum konuyu yan hesaplarından üste çıkarmaya devam edersen şikayet edeceğim teşekkürler.

Kuralları okumanı tavsiye ederim konu sahibi dışında birinin spam atıp konuyu üste çıkartması yasak. Her 24 saatte bir Güncel yazabiliyorsunuz bunu bu şekilde yaparsanız iyi olur.

İyi forumlar

bertugg

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum konuyu yan hesaplarından üste çıkarmaya devam edersen şikayet edeceğim teşekkürler.

Kuralları okumanı tavsiye ederim konu sahibi dışında birinin spam atıp konuyu üste çıkartması yasak. Her 24 saatte bir Güncel yazabiliyorsunuz bunu bu şekilde yaparsanız iyi olur.

İyi forumlar
hocam bilgin için saol bu yazdıklarınla benim yaptıklarım uyuşmuyor yan hesabım yok dostum tek hesabım profilime bakarsan 2013 tarihinde kayıt yapmışım eski üyeyim teşşekkürler iyi forumlar

SUFGANG

OYNA.SUFMEN.NET
En iyi cevaplar
0
hocam bilgin için saol bu yazdıklarınla benim yaptıklarım uyuşmuyor yan hesabım yok dostum tek hesabım profilime bakarsan 2013 tarihinde kayıt yapmışım eski üyeyim teşşekkürler iyi forumlar
Yetkililer görüyor zaten yan hesap olup olmadığını, Tasarım çok çaylakça olmuş diyebilirim kendinizi geliştirmeniz dileğiyle başarılar.

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Bir adminin " bu kadar mükemmel bir server görmedim " demesinden sunucunun nasıl olduğu anlaşılıyor diye ümit ediyorum.
Sunucuya gelirsek aşırı lag var, online 5-10 arası değişmekte.
Lobi direk internet üzerinden indirilip kurulmuş UTF-8 bile yapılmamış. Ayrıca edit bile çekilmemiş.
CTRL+F ile aratıp, memorynetwork yazmak bu kadar zor olmamalı :p