MER-HA-BA Ben geldim

DeathL1ght

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben DeathLight,detlayt,De4thLight,DeathLightt ve DeathLight16. Beni eskiler tanır. Forumda genellikle baş kaldıran biri olduğum için banlandım ve sonunda baş kaldırmaktan vazgeçip forumdan ayrıldım. Anarşik bir kişi olduğumdan dolayı forum yönetimiyle aramız çok eyi değildir. Ama anladığım kadarıyla eskilerden kimse kalmamış. Neyse herkese selamlar.
(oha etiket şeyi kalkmış)
cumbackisreal​

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Eskiler gitmiş olabilir, elimizden bir şey gelmez. Artık geleceğe bakmak gerekli.
Bu arada tekrardan hoşgeldin.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Merhaba ben DeathLight,detlayt,De4thLight,DeathLightt ve DeathLight16. Beni eskiler tanır. Forumda genellikle baş kaldıran biri olduğum için banlandım ve sonunda baş kaldırmaktan vazgeçip forumdan ayrıldım. Anarşik bir kişi olduğumdan dolayı forum yönetimiyle aramız çok eyi değildir. Ama anladığım kadarıyla eskilerden kimse kalmamış. Neyse herkese selamlar.
(oha etiket şeyi kalkmış)
cumbackisreal​
Ne demek eski yok

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tüm gün internet kesikti. Valla öldüm geberdim. Hoşgeldin. Seni tanımıyorum maalesef fakat aslında bende o kadar eski değilim. Tekrardan hoşgeldin, iyi eğlenceler!

"Bir şey" yazar bey. @Ghix.
Birini uyarmak istiyorsan bunu özel mesaj yoluyla yapmanı rica ediyorum. Hazreti Ali'nin bir sözü vardır: "Bir insana başkaları yanında verilen öğüt , öğüt değil hakarettir."

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasılsın kardeşim?
Forumu bıraktım lakin arada bakınıyorum. yapacak bir şey olmayınca geziniyorum lakin önem vermiyorum.
Tekrardan hoş geldin.

Son düzenleme:

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İlk geldiğin gün profil fotoğrafının bıraktığı etkiyi tekrar yaşamak korkutucu :kaş: