furkandsfsdfsdfsdfsd
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
meraba arkadaşlar ben Minecraft launcher oynuyorum ama oyuna girdikten 1 2 dakika sora oyun çökme hatası veriyo çözümü bilen varsa yaza bilirmi
Hatanın ekran görüntüsünü atabilirmisiniz ?meraba arkadaşlar ben Minecraft launcher oynuyorum ama oyuna girdikten 1 2 dakika sora oyun çökme hatası veriyo çözümü bilen varsa yaza bilirmi
kardeş ekran kartını güncelemeyi deniyorum amaPC'ne yeni format attıysan ekran kartını güncellemeyi unutmuşsundur ekran kartını kesinlikle güncellemelisin.
Java sürümünü güncellemelisin.
Crack launcer kullanıyosanda yeni bir launcer denemelisin.
tabiHatanın ekran görüntüsünü atabilirmisiniz ?
meraba arkadaşlar ben Minecraft launcher oynuyorum ama oyuna girdikten 1 2 dakika sora oyun çökme hatası veriyo çözümü bilen varsa yaza bilirmi
şöyle bir şey var sen bilgisayarını çok iyi tutmuyorsun ekran kartın güncelle gine alıyorsan driverını yükle sahip olduğun ekran kartının eğer gine olmuyorsa javayı güncelledin java minecraftı artık desteklemiyor javayı sil eski sürümü yükle çözülür (titan luncher yaz yükle o preler için)meraba arkadaşlar ben Minecraft launcher oynuyorum ama oyuna girdikten 1 2 dakika sora oyun çökme hatası veriyo çözümü bilen varsa yaza bilirmi