[Merak] mümkunmu olabilirmi!

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar beni özlemiş tirsiniz yaaa meraktan soruyorum plugin veya skript ile yapılırmı kömürden kazma yapmı altin demir vb kazma yaparken ayni sekilde komur ile yapila bilirmi valla hem merak hem lazim tabi bu kazmayla kazarken korluk versin ve tas kazma olsun tas kazma görunsün kısaca tas kazma ile ayni körlük versin komurle yapilsin yapilirmi ismi ise &fKomurKazma lore:&4bunla kazaraaniz kor olursunuz. Herkeze tessekürlèr

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özel bir üretim oluşturullacak ve yapımı kazma şeklinde olacak. Ancak koyulacak maden kömür olacak. Çıkışında &fKomurKazma lore:&4bunla kazaraaniz kor olursunuz adlı ve loreli bir taş kazma olucak. Taş kazmada körlük verecek kazıldığında ?

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Özel bir üretim oluşturullacak ve yapımı kazma şeklinde olacak. Ancak koyulacak maden kömür olacak. Çıkışında &fKomurKazma lore:&4bunla kazaraaniz kor olursunuz adlı ve loreli bir taş kazma olucak. Taş kazmada körlük verecek kazıldığında ?
Evet onu diyor. Zor değil ama

Belial

V0LTR0N
En iyi cevaplar
0
Paylaşmıştım ama yorum silinmiş.
Kod:
on script load:
  register new shaped recipe for stone pickaxe named "&rKomur Kazma" with lore "&bBu kazmayı kullanmak sizi kör edecektir." using coal item, coal item, coal item, air, stick, air, air, stick, air
on mine:
  name of player's tool is "&rKomur Kazma"
  apply blindness to player for 5 seconds
SkQuery gerekiyor.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paylaşmıştım ama yorum silinmiş.
Kod:
on script load:
  register new shaped recipe for stone pickaxe named "&rKomur Kazma" with lore "&bBu kazmayı kullanmak sizi kör edecektir." using coal item, coal item, coal item, air, stick, air, air, stick, air
on mine:
  name of player's tool is "&rKomur Kazma"
  apply blindness to player for 5 seconds
SkQuery gerekiyor.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sagol deneyecegim