Merhaba Animasyoncu

Jex_

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoşbulduk , bu arada arkadaşlar bu animasyon zor yapılıyor bilirmisiniz bilmem ama biraz bekleticem sizi.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Kardeşim İstersen Yardım Ederim . Skype : baran.acar26

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şşş
Hoş geldin. Bu forumun pisikopatı olarak sana kendimi tanıtmamı izin ver:
Adım : Kemal
Yaşım : 21
Kişiliğimi ve birazcık hayatımı anlatayım. Sevgilim var 2 bucuk yıldır cıkıyoruz. Kendimce bir pisikopatlığım vardır. Bunu internet ortamına, aileme ve sosyal ortamda arkadaşlarıma (kısaca hiç kimseye) belli etmemeye çalışırım. Biliyorlar doktora felanda götürdüler bu pisikopatlık yüzünden ama hiç öyle biri olmamaya çalışıyorum. Psikolojim aşırı derecede bozuk sayılır bütün kızların fotoğraflarında hep yok ne bileyim ''3 harfliye'' benzetirim işte ''Bu pisikopat'' derim öyle şeyler :D. Psikolojimi bozan şey şarkı.
şarkılara bununla basladım.. Bilgisayarı severim ve her zaman çocuksu davranırım. Bu kadar bilgi aklıma geldi uzun olmasın diye kısa tuttum :D.
Hobilerim : Kan , kan , kesici aletler , Kokoreçi çok severim , günde 2 yarım ekmek kokoreç yemezsem yaşamamın bir anlamı kalmaz diye bir düşünceye kapılırım. Anime çok severim , özellikle death note, death note benim en sevdğim anime ve hayatımın bir parçası. Jeff the killer , BeyondBirthday ve Sachiko karakterlerini okadar çok severimki.
Bu hepsi :D . Aklıma baska gelmiyor.
Eee istediğiniz bir şey varsa yazarım ^^