Merhaba, Animated Menu Yardım ...

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, Animated Menu Yardım Edin Lütfen.

AdvancedSurvivalGames plugini kullanıyorum lobiden animated menu ile geçiş yapacağım.
Eğer oda doluysa yün kırmızı olcak oda müsaitse yeşil olcak oda oynanıyorsa kırmızı olcak bide loreye motd ve online kişi sayısı nasıl ekleyebiliriz ?

Bu resimdeki gibi olcak.

Lütfen yardım edin.

@ByCooky
@batihost.com
@KadirYLCN
@caandalek
Yardım plz.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
AnimatedMenu ile yapılmadı o S:

LegendCraftTR'nin plugini el yapımı.

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler.
Birde şu konuma bakarmısınız. Belki biliyorsunuzdur.
https://forum.gamer.com.tr/konu/adv...asi-luetfen-cevaplayiniz.344725/#post-1954194

Bozuk olan kısmı,classı söylermisin acaba ? Şu andan bende gayet mükemmel bir şekilde çalışıyor...
Merhaba iletişime geçermisiniz benimle.

Çok teşekkürler.
Birde şu konuma bakarmısınız. Belki biliyorsunuzdur.
https://forum.gamer.com.tr/konu/adv...asi-luetfen-cevaplayiniz.344725/#post-1954194

Merhaba iletişime geçermisiniz benimle.
Özelden mesaj attım.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Legendcraft'daki ServerSelectorPlus bizzat gidip kendim baktım , mert ServerSelectorPlus Pluginin 6 Dolara Spigot'dan alabilirsiniz.

ByMassive

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Legendcraft'daki ServerSelectorPlus bizzat gidip kendim baktım , mert ServerSelectorPlus Pluginin 6 Dolara Spigot'dan alabilirsiniz.
Evet artık çok basit yakında forumda payalaşılır mı bilmiyorum fakat Site scripti sayesinde artık pluginlerde görünebiliyor...

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Siz heralde güncellemeden sonra gelip bakmadınız? Bir daha bakın isterseniz. Server Selector Plus kullanmıyoruz. Çok hatalı, classlardan dolayı hata mesajlarıyla karşılaşmasak da pluginin rewievlerinden de görebileceğiniz gibi 5 para etmez ve anlatıldığı gibi de çalışmaz. Kullanıyorsanız AnimatedMenu kullanın, hiç değilse sürekli güncelleniyor.

Buyrun reviewler:

Son düzenleme:

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bununla aynı işlevi gören başka bir plugin önerebilirmisiniz?

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bununla aynı işlevi gören başka bir plugin önerebilirmisiniz?
Arenaların azsa Spigot'ta Minigame Server Selector plugini var. Şahsen aldım ve denedim. Az arenalarda az lag yapıyor. Eğer arenaların 5'den fazlaysa kullanamazsın.

AnkaPvPOwner

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arenaların azsa Spigot'ta Minigame Server Selector plugini var. Şahsen aldım ve denedim. Az arenalarda az lag yapıyor. Eğer arenaların 5'den fazlaysa kullanamazsın.
8tane arenam bulunmakta. Zaten sunucuda lag yapıyor 5'e düşürürüm. Birde size bir şey soracağım. SurvivalGames'deki featherboardı nasıl yaptınız? özelden rica etsem configi atarmısınız?