Merhaba Ardakaşlar Sunucum Survival Ama Oyuncular Herşeyi Cok Cabuk Enchliyorlar

hexideee

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ardakaşlar Sunucum Survival Ama Oyuncular Herşeyi Cok Cabuk Enchliyorlar Bunun Için Söle bir şey Yapmaya Karar Verdim . Enchant Masasında Lapis Lazuli İle Ench Basmalarını İstiyorum Bunu nasıl Yapabilirim Yada 1 Plugini Varmı dır .

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Malesef Dostum :( Eger 1.7/1.8 Ise 1.7 Ye Göre Olacak Hersey Mesela Nasil 1.8 In Bloklarini Koyamiyorsan 1.8 E Gorede Ench Basamiyorsun.
(Bkz: Enchlerken Ne Cikacagi Ve Lapisler)

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ench masasında olmaz da sunucudan ench masasını yasaklayıp komutla ench basılmasını sağlayabilirsiniz. Gerisini bilemem.

Ayrıca komutla yapmak biraz zor olabilir. Çünkü normal ench masasında levellere göre verilen enchler kategorisine göre rastgele veriliyor. O şansların aynısını vs. bulabileceğimiz bir sayfa da yok sanırım.

mhakanki

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle bir fikir verebilirim sana.
1- enc masasını banlı item gurubuna al. yani enc masası kullanımı iptal olur. yapamaz yapanda kullanamaz.
2- bir sürü plugin var tabela ile enc bastıran. o şekilde istediğin gibi ayar yaparsın

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun İçin Bazi Gördüğüm Pluginler Var Gui Kullanan Ama Tabela Ench Kullanacaksan Essentialsin Tabela Enchini Oneririm.

HobbitNetwork

mc.hobbitcraft.net
En iyi cevaplar
0
En kolay çözüm... Lapisi " BanItem " plugini ile engelleyip . Alternatif level ve para kasma yeri yapmak....