Merhaba Arkadaşlar Ben KaptanHero

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Emre Bu Forumda Kullanıcı Adımı KaptanHero Olarak Kullanıyorum. 14 Yaşındayım Ve Hayatımı Mutlu Mesut Devam Ettiriyorum :) Genellikle Böyle Forumlara Tapatalk ile Girerim. Bazende Sadece Normal İnternetten Girerim.

Hobilerim İse:
Dizi İzlemek
Minecraft Oynamak
Youtuberleri İncelemek
İnsanların Arkasına Çaktırmadan Vurmak . ( Bazen Bunu Yapıyorum Hem Okadar Kötü Vurmuyom Yumuşak Vuruyom)

Kitap Okumak
Arkadaş Edinmek
Mantı Yemek

Daha Çok Komik,Hoş Ve Maceralı Filmleri Severim
Sevdiğim Filmler:

Family Guy
The Simspons
The Flash
Teen Wolf

Diğer Özellikler:
Arkadaşlık Bağ: %95
Hijyen Durumu %89
Agresiflik: %99
Arkadaşlar Bazen Agresif Ve Sinirli Oluyorum. Bazen İnsanlar Benim Hakkımda Ön Yargılı Ve Bilip Bilmeden Konuşunca Çok Sinirli Oluyorum Öfkeleniyorum Yani Kusuruma Bakmayın Arkadaşlar :( Böyle Olduğum Zaman Nolur Beni Affedin

Onun Dışında Umarım İyi Vakit Geçiririz :) Hepinize Mutlu Ve Hayırlı Günler. :):D:D

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ha birde inşallah gördüğümüz bazı "kavgacı abi" tiplerine uymazsın. Unutma herkes kendine iyi bir arkadaş edinmeli. :D

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ha birde inşallah gördüğümüz bazı "kavgacı *****" tiplerine uymazsın. Unutma herkes kendine iyi bir arkadaş edinmeli. :D
Bu Arada Lütfen Benim Hakkımda Ön Yargılı Konuşmayın Hem Üzülüyorum Hem Sinirleniyorum. Tamam Bazen Yanlış söylediklerim olucak fakat mesela ben yanlış bir şey söyledim bana ''malmısın öyle değil'' ''salakmısın sen'' diye hitaplarda bulunmayın üzülüyorum ve öfkem artıyor ama sizin böyle bir şey yapmayacağınızı umuyorum :) Onun Yerine ''Hayır Kardeşim Sen Yanlış Biliyorsun Şöyle Olucak'' ''Yanlış Biliyorsun Sanırım Öyle Değil'' gibi söyleyin.

BatuhanSteveÖzbatir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu arada mesajlarının toplamı profiline baktığımda 9 gibi gözüküyor fakat normal dıştan bakınca 5 gibi gözüküyor neden? :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Hoşgeldin. Sayfanın en alt kısmındaki Forum kuralları ve S.S.S'ı okumayı unutma da bozuşmayalım.

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sao izlemessen konuşmam senle çıkıyorum konudan.
(Şaka yapıyorum yatmam lazım :()

KaptanHero

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çaktırmadan Vurmak derken,tam anlayamadımda -.-
Arkadan o şeyi yapmakmı,
yoksa satmak filanmı .s