Merhaba Arkadaşlar Ben Paradise|Chronicle

Chronias

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Paradise|Chronicle

Dil : İngilizce,Arapça,Türkçe
Tecrubeler : Minecraft Plugins,Builder,Web Tasarım,Youtube Channels,Hacker - Sosyal Mühendislik - Türkçe Edebiyat Bilgisi - Android
Oynadıklarım : Minecraft - İsketch - Happy Wheels - Gta IV (Minecraft dışındakileri nadiren oynarım)
Professional : Minecraft - Codes - .Bat - Trojan - Keylogger - Video + Sunum - Android Hakkında her şey - Windows 7 (Her Türlü Sorun İçin Çözüm Var dır)
Fun : Muhammed (Asm) - Bediüzzaman Said Nursi - Risale-i Nur - Yabancılara Allah'ı Anlatmak
İletişim : Skype : Islam Craft - Facebook : Ömer Yıldırım
Memleket : İzmir
Açıklama : İnsanlara yardımcı olmayı severim ve bu forum'da Minecraftın türk oyuncuları olduğundan dolayı bilgilerimi buradan paylaşırım.2010'dan beri Minecraft oynarım.
Dürüstüm ve yalan söylemem ki Müslümanın vasfında yalan yoktur.
Takım Tutmam ama Galatasaray bana hoş geliyor :)
Minecraft İcadlar İle İlgili Tecrubem Var + Teknoloji favorim'dir
Elhamdulillah namazlarımı kılar sonra oyuna başlarım ''İman İnsanı İnsan Eder Belki'de İnsanı Kainata Sultan Eder. - Said Nursi

Server : IslamCraft
Youtube : ChronTeam

Durum : Yaptığım Mapları Satmak İle Uğraşırım - Sadece Cuma,Cumartesi,Pazar müsait oluyorum onun dışında dil kursundayım ve okulum var

Merak edenler için ismimin anlamı :
Paradise : Cennet
Chronicle : Olağanüstü

İyi Forumlar ...

Son düzenleme:

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hekid bay Paradise

Ayakkabı Kutusundan Tapatalk ile Gönderildi

Chronias

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hack kategorisinin Sosyal mühendislik kısmı ile ilgileniyorum :) İletişim : Turkhackteam.com - Chronias