*görünmezspamsavar*
Jahreine diss atmış hocam tam tersini demiş[DOUBLEPOST=1440712879,1440712837][/DOUBLEPOST]*görünmezspamsavar*
Aptal insanlara bakarak eğleniyorsan kusura bakma ama senin psikolojin uçmuş hocamniye? doğru söylediği için mi
beni bu fidyo eğlendiriyor bunu izliyorum
niye? doğru söylediği için mi
beni bu fidyo eğlendiriyor bunu izliyorum
Bu video tamamen espiri amaçlı![]()
Hocam ben videonun aptallıkla ilgisini kendi içinden kurdum kendim uydurmadım ama adam videoda adam aptal olun diyor sende beni bunlar güldürüyor diyorsun her söylediğinizinde troll olup olmuyacağınıda anlıyacak değilizBu vidodakinin aptallık olduğunu düşünüyorsan sorun sende, Emin misin videoyu izlediğine
bu videoda gönderme yaptığı kişi enes batur bunu anlayacak beyine sahip olmayan insan hayatında gömediği kişiye aptal diyor
Konuyla ilgili takıl işte nasıl hoşuna gidiyorsa önemli olan bu bence.
Konunun içindeki konuyla alakasız mesajlar ile ilgili, video öyle yarım saat falan da değil bi izleyin ona göre yargılayın.
Eğer izlemedim dediğim için beni muhatap alıyorsan, videoyu izleyip izlememem söylediğim şeyleri mantıksız kılmıyor. "Böyle şeyler izleme, yabancı youtuber izle. Kendi kaliteni onlara göre ayarla." Eğer yukarıda dediklerimden başka bir şey çıkıyorsa birkaç doz Ahmet Ümit ve mümkünse Ayşe Kulin tavsiye ediyorum.
Ben mantıksız kılıyor demedim zaten. Söylediklerinin çoğunluğuna katılıyorum. Ama bu arada birini hedef gösteriyorsun, böyle şeyler izleme diyorsun bahsettiğin videonun içeriğinin ne olduğundan haberin yok ki aslında senin görüşlerinin bir kısmını destekleyen bir video.
Evet izledikten sonra da farkına vardım aynı fikirdeyiz. Ben kişiyi değil topluluğu hedef gösterdim. Türk YouTuber kitlesi büyük çoğunlukla çok düşük entelektüel birikime sahip malesef, Türk oyuncusunun geneli öyle esasında. Su-i misal emsal değildir demişler. "Hangi gruba daha yakın olunursa o gruba daha çok benzenir"
düsturunun çok sıkı destekçilerindenimdir. Bence, arkadaşın Türk YouTuberlardan uzak durması kendi iyiliğine olur.