Merhaba arkadaşlar Video çekicem ve birileri lazım bi bakın içeri

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi youtube kanalıma arkadaş dost arıyorum :D 15 yaşından büyük minecraft oynamayı bilen bir insan olması gerekiyor survivol - solar survivol - skyblock ortaya karışık videolar çekicem arkadaş olcaz yani kolayca ulaşabilceğim ve devamlı online olabilcek birileri lazım ben anca o insanı bu forumda bulabilirim dedim ve konu açtım arkadaşlar 2-3 kişi lazım istek bekliyorum... isteyenler bakın tekrar söylüyorum 15 yaşından BÜYÜK ! olması önemli lütfen yalan söylemesin bu insan liseye gitmesi gerek :D yok 8. sınıfım ama geç başladım yemezler abi :D liseli lazım bana :D isteyen arkadaşlarım konunun altına yorum atabilir :) Teşekkür ederiyorum. :)

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Peki bir soru sorcam nerede oturuyorsun ve facen-telefonun filan varmı sana ulaşabilceğim bir yer devamlı ama telefon gibi bide skypeden ekle beni flawlesscrime17

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
13 Yaşındayım ama sesim kalın bnce videolarda anlamazlar 13 yşnda oldugumu skyblock - solar survivol - survivol - hunger games her türlü sw de oynarım fark etmez mine craft ı iyi biliorum ama devamlı online olabilecegimi sanmıyorum hafta sonları full pc deym hafta içleri max 7-8 saat 4 yada 5 den saat 12-1 e kadar pc de olabilme imkanım oluy arada çok sık
Bloomonx kardeşimle video çekmeye başlıcaz artık :D
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Herkesi bekleriz Cumartesi veya pazar ilk bölüm gelicek inşallah :)

berko45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben videoda olabilirim neredeyse hergün açabilirm mikrafon onümüzdeki günlerde alıcağım yarın belkide isterseniz fazla kişi olalım daha iyi olur adımız çıkar en azından

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Can Aşcı ve l3erax Birlikte video çekelim kardeşim 3 kişi olmazsa 2 kişi :D Arada konuk oyuncu alırız Fakat Ankarada Oturan varmı aranızda l3erax nerde oturuyosun kardeşim ?

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
:D Arkadaşlar kimleri seçtiğimi söyledim artık diğer arkadaşlarda konuk oyuncu olarak diğer bölümlerimize katılabilirler :)