MERHABA ARKADAŞLAR

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhaba-
Ben de Muhammed. Animeciyim, biraz manyağım, hentayi <3 , Kedileri severim, biraz depresyondayım, uçuk cevaplar veririm uyarı almam(Mystery number 1) Millet benim peşimdedir, ben de Terraria'nın...
Dostluğa önem vermem, hayattan da nefret ederim. Kısaca seninle pek ortak noktamız yok ama umarım iyi anlaşırız .-.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
RidOfMeTR yine geldi :(
ZentixTR diye biri gelmişti bugün ifşa ettim RidOfMeTR'sin diye, tekrar deniyor sanırsam :(

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba-
Ben de Muhammed. Animeciyim, biraz manyağım, hentayi <3 , Kedileri severim, biraz depresyondayım, uçuk cevaplar veririm uyarı almam(Mystery number 1) Millet benim peşimdedir, ben de Terraria'nın...
Dostluğa önem vermem, hayattan da nefret ederim. Kısaca seninle pek ortak noktamız yok ama umarım iyi anlaşırız .-.
neko neko :D kedileri acaba neden seviyorsun bildiğimiz bıyıklı hayvan olan kedimi yoksa cosplaymi :) cevabına göre bir şey teklif edicem

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyaz yazıyı zar zor okudum. Vallaha kusura bakmayın fakat ne atardan hoşlanırım nede onun benzerinden :D
Profil resmimden ne oynadığımı ve ne izlediğini bi zahmet anla... (Maalesef anime izlemiyom fakat her türlü atardan hoşlanmam)
I still here...[DOUBLEPOST=1427571938,1427571835][/DOUBLEPOST]
Acaba yan hesap mı .-.[DOUBLEPOST=1427571077,1427570984][/DOUBLEPOST]

en son nerde gördüydün (yarım saat sonra farketmek)
Tam olarak 13 gün önce bir konuda (konunun hangi konu olduğunu unuttum...)

Son düzenleme:

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
tilki kadeş tiki kadeş neden senden neffet edecekmis yeni kades ?
yihehe ve aleyküm selam diyerek gireyim cevaba
hoş geldin sefalar getirdin arkadaşlarımında dediği gibi önce kuralları oku (okumadı)
ve avukat olucakmışsın sanırım demekki mücadeleci birisisin
k** burcu veya terazi olma ihtimalin varmı ?
ve hoşgeldin welcome to the our world

Mesela benim gibi sinirli birisi de değil. O yüzden @ExtendedFox'tan nefret eden olmaz. Bu forumun en sevilmeyeni benim ve tahtımı kimseye vermeye niyetli değilim.

Welcome to BROLY'S HELL :)

Ahh.. Onda haklısın ama forumda farkettim bu durumunu...

Bana da aynısı oluyor. Ama ağızlarının payını veriyorum. :D