Merhaba arkadaşlar :)

Hinduİneği

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba, foruma yeni kayıt oldum. Şu anlık ilgimi çeken bir şey bulamadım ama bulacağıma eminim, umarım iyi anlaşırız.

Biraz kendimden bahsedeyim, adım Özgür. Eskisi kadar minecraft oynamasam da arada eğlencesine oynarım. Şu sıralar daha çok oynayacağım oyunları steamden satın alıp oynuyorum. steam id: sinasi01

3ds ve vita gibi handheld konsolları çok severim, ilgilenen arkadaşlarla arkadaş olmak isterim.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Hayatının hatasını yapmış olabilirsin.Forum,bazı kişiler için bağımlılık yaparken bazıları içinse 1 günlük bir yer oluyor.Umarım forumu seversin,hoş geldin :cay:

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum sadece pokemon oynamak için alıyorum bu arada hoşgeldin
tercihim new 2 ds xl fakat seninde fikrini almak isterim.

Hinduİneği

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
dostum sadece pokemon oynamak için alıyorum bu arada hoşgeldin
tercihim new 2 ds xl fakat seninde fikrini almak isterim.
Ben de ilk başta sadece pokemon için almıştım, hazır almışım diğer oyunları da oynayayım dedim ve çok beğendiğim birkaç oyun çıktığı için pokemona biraz ara verdim. Şu sıralar Ace Attorney serisini oynamaya çalışyorum, malesef fazla zamanım olmuyor.

Modeli hakkında malesef bir şey diyemeyeceğim, çünkü aslında hangi modeli alacağın sana bağlı. Ancak bir tavsiye vereyim, 3ds xl gerçekten hem ağır oluyor hem de cebe sığmıyor. Dışarıda da oynamak istiyorum diyorsan sana zorluk çıkartabilir, o yüzden sadece 3ds veya 2ds senin için daha iyi olur.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Hoş geldin! Ben Sarp denilen zat, genelde sevmezler beni pek. Umarım ivedilikle ısınırsın etrafa ve ortamı seversin. İyi akşamlar...
imza beyaz arka planlı.png

Hinduİneği

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoşbulduk arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. Neden bu forumu bu kadar kötülediniz anlamadım, öğretebileceğiniz 2-3 şey varsa özel mesajlarınızı beklerim, iyi günler iyi forumlar.

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aramıza hoş geldin, adım Emrecan. Umarım hakkında hayırlısı olur, sağlıcakla kal.

ByErenThe

Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay.
En iyi cevaplar
0
Aramıza hoş geldin. Umarım bu forumda çok eğlenirsin!